Právě je 20 bře 2019 21:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: ZÁVODY, STADIONY
PříspěvekNapsal: 04 zář 2005 11:59 
Shooter
Shooter
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2005 16:22
Příspěvky: 278
Bydliště: Mimoň
Všechny problémy a rady sem :!: :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 zář 2005 14:10 
Gangsta
Gangsta
Uživatelský avatar

Registrován: 16 kvě 2005 19:04
Příspěvky: 507
Bydliště: Před PC
fakt csecky problemi?OK ja ti poslu save a ty bys mi mohl udelat vseckym vedlejsi mise na stadionech? :P


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 zář 2005 21:00 
Shooter
Shooter
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2005 16:22
Příspěvky: 278
Bydliště: Mimoň
JeyJey píše:
fakt csecky problemi?OK ja ti poslu save a ty bys mi mohl udelat vseckym vedlejsi mise na stadionech? :P


ja nerikal vsechny problemy mne :lol: , ale sem, treba ti nekdo pomuze :lol:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 zář 2005 15:50 
Gangsta
Gangsta
Uživatelský avatar

Registrován: 10 srp 2005 15:57
Příspěvky: 655
Bydliště: Unkown
tak mi ksakru někdo poraďte,jak udělat první stadion. :evil:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 zář 2005 16:38 
Gangsta
Gangsta
Uživatelský avatar

Registrován: 10 čer 2005 17:13
Příspěvky: 691
Bydliště: Martin/Brno
hraj to stale dokola a raz sa ti to musi podarit... horsi zavod je v SF (ak sa to vobec da nazvat zavod), tam ide len o to, ako ti hra vygeneruje checkpointy...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 zář 2005 19:15 
Gangsta
Gangsta
Uživatelský avatar

Registrován: 10 srp 2005 15:57
Příspěvky: 655
Bydliště: Unkown
Demigod píše:
hraj to stale dokola a raz sa ti to musi podarit... horsi zavod je v SF (ak sa to vobec da nazvat zavod), tam ide len o to, ako ti hra vygeneruje checkpointy...

což o to.já udělal v sf ale ne ls. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 zář 2005 11:57 
Gangsta
Gangsta
Uživatelský avatar

Registrován: 10 čer 2005 17:13
Příspěvky: 691
Bydliště: Martin/Brno
ten v LS sa da aspon natrenovat, ale ten v SF ani nie...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 říj 2005 21:08 
Nevíte kde muzu najit low-rider(nebo jak se tomu nadava) pro prvni zavod u cesara?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 říj 2005 21:55 
Demigod píše:
hraj to stale dokola a raz sa ti to musi podarit... horsi zavod je v SF (ak sa to vobec da nazvat zavod), tam ide len o to, ako ti hra vygeneruje checkpointy...

To máš teda pravdu ale ten v LV je dost easy:-)


Nahoru
  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 říj 2005 22:17 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 kvě 2005 21:54
Příspěvky: 5441
Bydliště: Hospozín
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: Gorgo_cz
Anonymous píše:
Nevíte kde muzu najit low-rider(nebo jak se tomu nadava) pro prvni zavod u cesara?

pokud si to dobře pamatuju, tak jeden lowrider stojí pár domů od tuning garáže, ke které tě dovede nápověda v té misi. (kus od holičství na jihozápadě SF)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: zavody
PříspěvekNapsal: 07 říj 2005 22:58 
Newbie
Newbie

Registrován: 01 říj 2005 21:40
Příspěvky: 1
Bydliště: Praha
mam mensi problem,prvni zavod(lowrider) sem udelal uz davno ale furt se mi nechce na mape ukazat dalsi zavod...nemusis pro to nahodou treba neco udelat? nebo mit vetsi level na rizeni auta?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: zavody
PříspěvekNapsal: 07 říj 2005 23:12 
Warlord
Warlord
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2005 13:04
Příspěvky: 5297
Bydliště: New York City
Michaaal píše:
mam mensi problem,prvni zavod(lowrider) sem udelal uz davno ale furt se mi nechce na mape ukazat dalsi zavod...nemusis pro to nahodou treba neco udelat? nebo mit vetsi level na rizeni auta?

tuším ,že ďalšie závody nie sú na mape vyznačené ,len prídeš tam kde si robil tu misiu a pri plote bude stat automechanik ,tak sa postav do červeného kruhu a on ti "vtipne" vysvetlí ,kde sa nachádza závod


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: zavody
PříspěvekNapsal: 08 říj 2005 09:16 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Nero píše:
Michaaal píše:
mam mensi problem,prvni zavod(lowrider) sem udelal uz davno ale furt se mi nechce na mape ukazat dalsi zavod...nemusis pro to nahodou treba neco udelat? nebo mit vetsi level na rizeni auta?

tuším ,že ďalšie závody nie sú na mape vyznačené ,len prídeš tam kde si robil tu misiu a pri plote bude stat automechanik ,tak sa postav do červeného kruhu a on ti "vtipne" vysvetlí ,kde sa nachádza závod
... a je to stejně pořád stejná "skákačka" za málo peněž (max. sázka 1000$).


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 říj 2005 09:20 
Gangsta
Gangsta
Uživatelský avatar

Registrován: 16 kvě 2005 19:04
Příspěvky: 507
Bydliště: Před PC
jo je to dost trapné to s tima lowridrama....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 říj 2005 02:06 
Jak mám spustit pouliční závod. Ten s Cesarem sem dokončil ale žádná vlajka se na mapě nezobrazila


Nahoru
  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz