Právě je 15 pro 2018 02:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: SA na výkonnějším PC
PříspěvekNapsal: 19 úno 2010 20:44 
Newbie
Newbie

Registrován: 11 dub 2009 14:09
Příspěvky: 24
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Mám 4-jádrový procesor, 4 GB RAM a 1 GB grafiku.
SA mi ale jede hůř něž na mém bývalém PC (1.7 Ghz, 512 MB).
Celá hra je nějak sekaná.
Někde jsem četl že je to problém s vícejádrovými procesory.

Dá se to nějak vyřešit?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: SA na výkonnějším PC
PříspěvekNapsal: 19 úno 2010 22:28 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Zkus spuštěnému gtasa.exe nastavit spřažení jen na jedno jádro. Existuje utilita, která je toto schopna zabezpečit trvale (teď si nevzpomenu na název, možná to tu už bylo...)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: SA na výkonnějším PC
PříspěvekNapsal: 19 úno 2010 23:13 
Newbie
Newbie

Registrován: 11 dub 2009 14:09
Příspěvky: 24
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Aha, díky.

Ještě je tam jeden problém - občas vypadává myš. To se asi taky spraví tím spřažením na jedno jádro že?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: SA na výkonnějším PC
PříspěvekNapsal: 19 úno 2010 23:40 
High roller
High roller
Uživatelský avatar

Registrován: 12 čer 2008 15:48
Příspěvky: 2178
Bydliště: Plllaha :)
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: Tuňák^
GFW/X360 Live Nick: TunaKillerCZE
Problém s myší se vyskytuje dost často, stačí chvíli držet esc a spraví se to.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: SA na výkonnějším PC
PříspěvekNapsal: 20 úno 2010 07:50 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
brachtom píše:
Aha, díky.

Ještě je tam jeden problém - občas vypadává myš. To se asi taky spraví tím spřažením na jedno jádro že?
To netuším. Nemáš v PC nainstalované nějaké takové ty debilní myší utility (prostě jakékoliv ovladače na myš, které naprosto nejsou potřeba; stačí ty, které mají "v sobě" Windows)? Na jedné straně je sice zábavné :roll: sledovat oči myši, jak "pozorují" kurzor, na druhé to může zadělávat na problémy.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: SA na výkonnějším PC
PříspěvekNapsal: 20 úno 2010 08:38 
Newbie
Newbie

Registrován: 11 dub 2009 14:09
Příspěvky: 24
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Ne, nic takového nemám. Jediný rozdíl v softwaru oproti tomu kdy jsem to hrál na staré mašině je operační systém - mám Windows 7, možná je to s tou myší díky tomu


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: SA na výkonnějším PC
PříspěvekNapsal: 20 úno 2010 11:52 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 čer 2006 18:01
Příspěvky: 1260
Bydliště: Liberec, CZ
Oblíbené GTA: GTA IV
GFW/X360 Live Nick: NitramCZi
Ja jsem mel problem s mysi pod windows 7 ve hre Battleground Europe, tam se ani nezobrazila. Vyresil jsem to prepnutim na kompatibilitu Vist.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: SA na výkonnějším PC
PříspěvekNapsal: 23 úno 2010 01:51 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3621
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA IV
siSINka píše:
Existuje utilita, která je toto schopna zabezpečit trvale (teď si nevzpomenu na název, možná to tu už bylo...)

Pro procesory AMD je to utilita Dual-Core Optimizer.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: SA na výkonnějším PC
PříspěvekNapsal: 23 úno 2010 11:46 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Nene, myslel jsem něco jiného, utilitu na trvalé spřažení (affinity) aplikace s jedním jádrem. DC optimizer je stejně jen pro AMD.
Tady je link: http://pc.poradna.net/q/view/207029-jak ... -jedno-cpu?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz