Právě je 11 pro 2019 18:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: Problem s GTA SA
PříspěvekNapsal: 27 dub 2008 18:11 
Newbie
Newbie

Registrován: 27 dub 2008 13:04
Příspěvky: 5
Proste zapnu hru (kdekoliv), pochvilce hrani nevidim na cestu, vsude jsou trojuhelniky ctverce, auta maji jine tvary, musim dat esc/nastaveni/ zobrazeni/rozsirene/frame limiter(musim to zmenit se zap. na vyp. a naopak), aby se to spravilo do normalu
http://data.edisk.cz/verifikovat-rychly ... 3a7a3159bf - screenshoty ze hry, takto to vypada, nekdy i hur
pokud nekdo vite co s tim budu jedine rad
diky moc


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problem s GTA SA
PříspěvekNapsal: 27 dub 2008 18:14 
Newbie
Newbie
Uživatelský avatar

Registrován: 27 dub 2008 15:22
Příspěvky: 24
Bydliště: Boskovice
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
a jelo ti to dřívě normálně ?....může to být slabá grafika...nebo něco jakej máš Comp ?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problem s GTA SA
PříspěvekNapsal: 27 dub 2008 22:16 
Newbie
Newbie

Registrován: 27 dub 2008 13:04
Příspěvky: 5
vim, ze kdyz jsem to hral predtim (na stajnem komplu), tak to taky delalo, ale pak to proste prestalo, nevim proc
mam intel celeron 2.7 ghz, 512 MB RAM, GeForce FX 5200 128MB


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problem s GTA SA
PříspěvekNapsal: 28 dub 2008 08:54 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3622
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Zkus v prvý řadě nainstalovat poslední verzi ovladačů graf. karty a koukni jestli máš Directx 9.0c, případně nainstaluj.
Pokud ti to bude dělat stále, nainstaluj patch 1.01, který řeší problémy s některými graf. kartami.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problem s GTA SA
PříspěvekNapsal: 28 dub 2008 16:24 
Newbie
Newbie

Registrován: 27 dub 2008 13:04
Příspěvky: 5
vsechno jsem skusil, nainsatloval jsem ty graf. ovladace a directx 9.0c mam taky, ale stale to dela!
kamos mi poradil, ze prej by se me mohla prehrivat grafika, takze pujdu koupit vetrak a uvidim
pokud to bude fungovat napisu


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problem s GTA SA
PříspěvekNapsal: 28 dub 2008 16:29 
Newbie
Newbie
Uživatelský avatar

Registrován: 27 dub 2008 15:22
Příspěvky: 24
Bydliště: Boskovice
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
tak pokud nepovedlo ani to co říkal "Lukaso" tak už opravdu nevím , ale to s tím větráčkem určitě zkus ;)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problem s GTA SA
PříspěvekNapsal: 28 dub 2008 19:20 
Gangsta
Gangsta
Uživatelský avatar

Registrován: 13 led 2007 14:42
Příspěvky: 721
Bydliště: Liberty City
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
nemáš ve hře nějaké mody? já když sem měl v SA jeden velký mod tak mi některé postavy pořád blikaly.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problem s GTA SA
PříspěvekNapsal: 28 dub 2008 23:42 
Leader
Leader
Uživatelský avatar

Registrován: 24 čer 2005 14:44
Příspěvky: 1199
Bydliště: hospoda naproti baráku
a nebo treba SA-MP me to jednou singleplayer rozhazelo tak, ze mi vsichni NPC behali brutalne rychle a auta se skoro nedaly ovladat :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problem s GTA SA
PříspěvekNapsal: 30 dub 2008 20:18 
Newbie
Newbie

Registrován: 27 dub 2008 13:04
Příspěvky: 5
vetrak jsem dneska koupil a dal na grafiku ale stale to dela
mimochodem mi presne tohle stejne dela i GTA Vice City:D
Proc tohle dela jen v GTA, nechapu


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problem s GTA SA
PříspěvekNapsal: 30 dub 2008 21:34 
Newbie
Newbie
Uživatelský avatar

Registrován: 27 dub 2008 15:22
Příspěvky: 24
Bydliště: Boskovice
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
je to asi blbost..ale je to možná tím, tvoje grafika není podporována pro Tvou Grafickou kartu :)...BTW.kolik stál ten větrák?:)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problem s GTA SA
PříspěvekNapsal: 30 dub 2008 21:44 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Cartman48 píše:
...tvoje grafika není podporována pro Tvou Grafickou kartu...
Co tím chtěl básník říct?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problem s GTA SA
PříspěvekNapsal: 30 dub 2008 22:22 
Newbie
Newbie

Registrován: 27 dub 2008 13:04
Příspěvky: 5
uz je to v poradku, uz to funguje normalne, nechal jsem kompl par hodin vyply a znova nainstaloval drivery
btw. vetrak stal 130kc
dik


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problem s GTA SA
PříspěvekNapsal: 30 dub 2008 22:23 
Newbie
Newbie
Uživatelský avatar

Registrován: 27 dub 2008 15:22
Příspěvky: 24
Bydliště: Boskovice
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
ode mě nemáš zač..a díky za ten větrák jako tu cenu ..chci si taky totiž kupovat :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz