Právě je 19 čer 2018 04:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: Grand Theft Auto na Windows Vista Home Premium 32 Bit
PříspěvekNapsal: 21 pro 2008 01:50 
Hoodsta
Hoodsta

Registrován: 07 pro 2008 20:20
Příspěvky: 111
Oblíbené GTA: GTA IV
Chtěl bych se zeptat, zdali na tento Windows půjdou tyto GTA:
GTA 1
GTA: London 1969
GTA 2
GTA 3
GTA: Vice City
GTA San Andreas
GTA 4

A na jaké detaily na této mašině pojedou: http://www.upg.cz/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=259769


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Grand Theft Auto na Windows Vista Home Premium 32 Bit
PříspěvekNapsal: 21 pro 2008 02:50 
High roller
High roller
Uživatelský avatar

Registrován: 19 úno 2008 03:06
Příspěvky: 2160
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: m4rtin-j.
Krome 1/2 na Vistach rozjedes urcite vsechno, a vsechny ti taky pujdou. Ackoliv 4 ucite ne tak jako sisinkovi. :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Grand Theft Auto na Windows Vista Home Premium 32 Bit
PříspěvekNapsal: 21 pro 2008 09:45 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 kvě 2005 21:54
Příspěvky: 5441
Bydliště: Hospozín
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: Gorgo_cz
Pojede i 1 a 2 ... dvojku hraje nitram taky na vistách...

Vše až na GTA4 ti pojede stoprocentně na maximálnim rozlišení v nejvyšších detailech... gta4 tak na medium


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Grand Theft Auto na Windows Vista Home Premium 32 Bit
PříspěvekNapsal: 21 pro 2008 11:44 
Chieftain
Chieftain
Uživatelský avatar

Registrován: 02 zář 2005 15:19
Příspěvky: 4103
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
Skype: Plobo_cz
GFW/X360 Live Nick: Plobocze
Dvojku hraju na Vistách, 3, VC a SA bez problému. imho bys měl rozjet všechny díly.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Grand Theft Auto na Windows Vista Home Premium 32 Bit
PříspěvekNapsal: 21 pro 2008 11:50 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10499
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
1 a 2 je dobré stáhnout přímo od Rockstaru; je pro běh pod novými OS uzpůsobena. Když jsem zkoušel instalovat jedničku, co mám v kolekci 1+2+3, nejela mi ani pod XP (moc sem nepátral proč)

OT: Acer za 42 tisíc bych si určitě nekoupil...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Grand Theft Auto na Windows Vista Home Premium 32 Bit
PříspěvekNapsal: 21 pro 2008 12:08 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 čer 2006 18:01
Příspěvky: 1260
Bydliště: Liberec, CZ
Oblíbené GTA: GTA IV
GFW/X360 Live Nick: NitramCZi
siSINka píše:
OT: Acer za 42 tisíc bych si určitě nekoupil...

Proč? To že měl zmetkovitý série před x lety neznamená, že je má i teď.. navíc tohle není šmejd za desítku..


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Grand Theft Auto na Windows Vista Home Premium 32 Bit
PříspěvekNapsal: 21 pro 2008 12:31 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10499
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Kvůli špatné pověsti téhle značky, kvůli špatnému mechanickému zpracování (lámání pantů). Za ty peníze bych šel raději třeba do Dellu.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Grand Theft Auto na Windows Vista Home Premium 32 Bit
PříspěvekNapsal: 21 pro 2008 12:37 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 15 kvě 2005 15:43
Příspěvky: 5726
Bydliště: Manley, Sydney
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
GFW/X360 Live Nick: kenny01m
Naprosty souhlas, od Aceru ruce pryc, v soucasne dobe bych urcite volil Dell ci lenovo thinkpady...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Grand Theft Auto na Windows Vista Home Premium 32 Bit
PříspěvekNapsal: 21 pro 2008 13:39 
High roller
High roller
Uživatelský avatar

Registrován: 19 úno 2008 03:06
Příspěvky: 2160
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: m4rtin-j.
To neni tak uplne zcela pravda. Ony jsou vsechny Delly, Acery, Asusy a Lenova koneckoncu nakonec vyrabeny ve stejne cinske tovarne - jediny rozdil je ze konkretne Dell si treba uplaci uredniky aby mu kontrolovali to zda delnici opravdu pracuji 24/7 jak maji.
Povest neznamena aktualni kvalitu - hlavni rozdil je totiz v tom ze Aceru se v Evrope proda nekolikanasobne vic nez Dellu. Je tedy jasne, ze kdyz si v jednom mestecku koupi lidi 16 Aceru, a 4 z nich maji nejaky problem, a zaroven si jini lide koupi 2 Delly a nemaji zadny problem, ti lide s Acerama si stezuji a pak to vypada, jako Acer neni kvalitni. To ale vubec neni pravda - jak rikam, pokud vylozene nerika konkretni model ze ma titanove sasi a lepsi tovarnicke zpracovani, jsou vsechny uplne stejne. Snad az na Lenova, ktera jsou fakt vymakana se svyma vodnima kanalkama, triple-kloubama a skvele odolnou sasi i displejem skoro u kazdeho ThinkPadu - ale ani tam to neni samozrejme a zase u nich pokulhava napriklad umisteni konektoru.

Rozhodne se neda pausalne rict, ze Acer je spatny - a za cenu 42.000 Kc uz spatny rozhodne neni, protoze je tam dost penez na kvalitni sasi a dobre designove i tovarnicke zpracovani.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Grand Theft Auto na Windows Vista Home Premium 32 Bit
PříspěvekNapsal: 21 pro 2008 14:42 
Hoodsta
Hoodsta

Registrován: 07 pro 2008 20:20
Příspěvky: 111
Oblíbené GTA: GTA IV
Díky moc za odpovědi. Právě si chci koupit všechny díly GTA v té kolekci.
Jinak k těm Acerům, tenhle jsem měl na vyzkoušení doma a šasi bylo vynikající. Opravdu poslední dobou jde Acer hodně do sebe.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Grand Theft Auto na Windows Vista Home Premium 32 Bit
PříspěvekNapsal: 21 pro 2008 17:38 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 čer 2005 18:57
Příspěvky: 11654
Bydliště: Czech Republic, Prague
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Souhlas s wolfestem. Mel jsem 2 notebooky Acer a vzdy maximalni spokojenost.

Jinak co je "sasi"? Znam jen stasi...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Grand Theft Auto na Windows Vista Home Premium 32 Bit
PříspěvekNapsal: 21 pro 2008 17:44 
Chieftain
Chieftain
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2005 12:47
Příspěvky: 4486
Bydliště: Bohnice
Oblíbené GTA: GTA IV
GFW/X360 Live Nick: tmx643
Já znám jeden Acer (Ferari za 90 tisíc) a je to snad největší šmejd, co jsem kdy viděl... A neníto problém jednoho kusu, všechny byly hrozný...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Grand Theft Auto na Windows Vista Home Premium 32 Bit
PříspěvekNapsal: 21 pro 2008 17:45 
High roller
High roller
Uživatelský avatar

Registrován: 19 úno 2008 03:06
Příspěvky: 2160
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: m4rtin-j.
http://notebooky.heureka.cz/radce/z-jak ... notebooku/

Ferrari byl skvely notebook, tvrdit ze vsechny byly hrozny je prachsprosta lez. Pod rukama mi jich proslo v dobe prodeje tak 5, jeden jsem recenzoval, a byl jsem spokojeny (kvalitni nepromackavajici se okraje displeje, pevne sasi, dobre vetrani) - jediny problem bylo umisteni mechaniky/konektoru...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Grand Theft Auto na Windows Vista Home Premium 32 Bit
PříspěvekNapsal: 21 pro 2008 17:57 
Immortal
Immortal
Uživatelský avatar

Registrován: 30 čer 2005 10:50
Příspěvky: 11039
Bydliště: Wherever, whenever
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
Skype: kolji23
DaVca píše:
Jinak co je "sasi"? Znam jen stasi... [/i]


JAK DOBRE poznáš Stasi?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Grand Theft Auto na Windows Vista Home Premium 32 Bit
PříspěvekNapsal: 21 pro 2008 17:58 
Chieftain
Chieftain
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2005 12:47
Příspěvky: 4486
Bydliště: Bohnice
Oblíbené GTA: GTA IV
GFW/X360 Live Nick: tmx643
Sylar píše:
http://notebooky.heureka.cz/radce/z-jakeho-materialu-je-sasi-notebooku/

Ferrari byl skvely notebook, tvrdit ze vsechny byly hrozny je prachsprosta lez. Pod rukama mi jich proslo v dobe prodeje tak 5, jeden jsem recenzoval, a byl jsem spokojeny (kvalitni nepromackavajici se okraje displeje, pevne sasi, dobre vetrani) - jediny problem bylo umisteni mechaniky/konektoru...

http://notebooky.idnes.cz/predstaveni-a ... 78_vyrobci
Nejhorší notebooky mého života (v reálu jsem se sekal s 2, prý dalších asi 6 ve firmě bylo ještě v horší kvalitě).
Displej šel zezadu promáčknout jak kdyby to bylo z papíru, všechno děsivě vrzalo, neskutečným způsobem se přehříval, páč byl hrozně odvětrávanej...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz