Právě je 26 zář 2018 08:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: GTA 1 - Win Vista
PříspěvekNapsal: 19 říj 2007 23:34 
Newbie
Newbie

Registrován: 25 zář 2007 20:28
Příspěvky: 8
takže... hru jsem nainstaloval... dostanu se až po volbu mapy, ale když vyberu mapu, hra se vypne, a zobrazí se obyčejná win hláška že GTA přestal pracovat... nevíte někdo co s tím?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: GTA 1 - Win Vista
PříspěvekNapsal: 20 říj 2007 09:41 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 črc 2005 11:36
Příspěvky: 7915
Bydliště: /b/rno
Oblíbené GTA: GTA IV
Sithius píše:
takže... hru jsem nainstaloval... dostanu se až po volbu mapy, ale když vyberu mapu, hra se vypne, a zobrazí se obyčejná win hláška že GTA přestal pracovat... nevíte někdo co s tím?


Problém je zřejmě v operačním systému, tedy ve Vistě.. Nejlepší řešení by bylo mít nainstalovaný XP a Vistu zároveň :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 říj 2007 09:47 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Přesně, XP+Vista to jistí. Vše co jde, provozuju zatím v XP. Visty mám zatím jen na věci, kt. XP nebude umět - DX10, plné využití 4GB RAM... (waiting for Crysis Z) )


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: GTA 1 - Win Vista
PříspěvekNapsal: 14 led 2009 20:00 
Newbie
Newbie

Registrován: 14 led 2009 19:51
Příspěvky: 1
Zdravim,
mel jsem stejny problem ale pohledal jsem na internetu a spichnul si malinke execko, ktere chybu opravuje:

http://red-pill.cz/gta1fix.zip

staci ho rozbalit do slozky s GTA (te kde je "GTA Settings.exe") a hru poustet pomoci nej...

Kdo by mel strach ze jen nabizim virus zdarma, tady je zdrojovy kod (Delphi) a muzete si prekompilovat sami:

http://red-pill.cz/gta1fix_src.zip

A kdo by chtel vedet v cem chyba vezi, tak je to tim ze na nekterych systemech hra poskodi vlastni soubor s ulozenou hrou (GTADATA\PLAYER_A.DAT), staci prepsat 3. a 5. byte na spravne hodnoty a je vymalovano...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: GTA 1 - Win Vista
PříspěvekNapsal: 15 led 2009 19:16 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 kvě 2005 21:54
Příspěvky: 5441
Bydliště: Hospozín
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: Gorgo_cz
AfBu píše:
Zdravim,
mel jsem stejny problem ale pohledal jsem na internetu a spichnul si malinke execko, ktere chybu opravuje:

http://red-pill.cz/gta1fix.zip

staci ho rozbalit do slozky s GTA (te kde je "GTA Settings.exe") a hru poustet pomoci nej...

Kdo by mel strach ze jen nabizim virus zdarma, tady je zdrojovy kod (Delphi) a muzete si prekompilovat sami:

http://red-pill.cz/gta1fix_src.zip

A kdo by chtel vedet v cem chyba vezi, tak je to tim ze na nekterych systemech hra poskodi vlastni soubor s ulozenou hrou (GTADATA\PLAYER_A.DAT), staci prepsat 3. a 5. byte na spravne hodnoty a je vymalovano...


GTA1 bohužel nemám, ale jestli je to tak jak to říkáš, musím ti zatleskat... ty se nám tu člověče možná budeš hodit :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz