Právě je 18 říj 2019 16:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: GTA III requires at least 12MB of available video memory
PříspěvekNapsal: 22 úno 2009 18:31 
BAN
BAN

Registrován: 22 úno 2009 18:20
Příspěvky: 2
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
Pomozte mi nevim si rady nainstaluji gta 3 a kdyz ho spustim napise mi to: Grand Theft Auto III requires at least 12MB of available video memory. nechapu o co jde pc mam o hodne lepsi nez ta hra pozaduje takze grafikou to neni nechapu pomozte prosim jsem bezmocny


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc nevím si rady
PříspěvekNapsal: 22 úno 2009 18:55 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 čer 2006 18:01
Příspěvky: 1260
Bydliště: Liberec, CZ
Oblíbené GTA: GTA IV
GFW/X360 Live Nick: NitramCZi
Tak sem napiš konfiguraci toho počítače, hlavně grafickou kartu. Píše ti to totiž, že hra má nedostatek videopaměti pro spuštění.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc nevím si rady
PříspěvekNapsal: 22 úno 2009 19:03 
BAN
BAN

Registrován: 22 úno 2009 18:20
Příspěvky: 2
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
chlape san andreas sem normalne rozficel je to blbost ne??? grafiku amm radeon 9200 myslim ze 128ku ramku mam 256mb procak 2.6


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc nevím si rady
PříspěvekNapsal: 22 úno 2009 19:36 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 čer 2005 18:57
Příspěvky: 11665
Bydliště: Czech Republic, Prague
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Citace:
Předmět zprávy: zdravim nutne
Od: Stormix999
Odesláno: 22.2.2009 17:24
Komu: DaVca

Ahoj potreboval bych nutne poradit ozvi se hned jak to bude mozne moc diky


Citace:
Předmět zprávy: Re: zdravim nutne
Od: Stormix999
Odesláno: 22.2.2009 17:38
Komu: DaVca
Zpráva

mam cracklou crack nevim jaky kamos ho vypalil na cd i s tou hrou gta3 je v nazvu no..


BAN - LOCK


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: GTA III requires at least 12MB of available video memory
PříspěvekNapsal: 15 dub 2009 14:50 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 čer 2005 18:57
Příspěvky: 11665
Bydliště: Czech Republic, Prague
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Tema prejmenovano


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz