Právě je 17 črc 2019 17:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: Problémek s GTA III
PříspěvekNapsal: 29 pro 2006 08:33 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3622
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA IV
nevíte někdo čím může být tohle? Nainstaloval sem GTA III, který sem asi před 2 roky hrál na tomhle samým pc ale jen s jinou graf.kartou (předtím ATI Radeon 9600 XT 128 MB, teď Nvidia GeForce tuším 5200 GT 128MB, nebo tak nějak) a GTA mi jde v pohodě, ale jakmile začnu střílet (z kterékoliv zbraně to je jedno) tak po chvíli hra spadne do win s hláškou Exeption error at adress a ňáký číslo adresy :shock:
Ovladače na graf. mám správně nainstalovaný a nejaktuálnější verzi. Antivir sem zkoušel vypnout jestli to nedělá bordel a nic :( furt to padá.
Jinak můžu v GTA dělat cokoliv ale jen ta střelba ?? :shock:
Zkusil jsem nainstalovat i VC a to běží v pohodě tak nevim
Díky za rady


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 led 2007 16:41 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 čer 2005 18:57
Příspěvky: 11663
Bydliště: Czech Republic, Prague
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Nestrilej - pouzivej zbrane na blizko :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 led 2007 17:56 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Se mi zdá, že pro GTA 3 pod XP je potřeba jakýsi ptach od Microsoftu. Není to jenom pro GTA3, opravuje to více chyb...

Pokud máš všechny aktualizace XP, měl bys ho mít nainstalovaný.

Q306676_WXP_SP1_x86_ENU.exe
velikost 3.172.968 byte

Zda je to součástí SP2 netuším. Pro SP1 to bylo nutné nainstalovat.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 led 2007 08:44 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3622
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA IV
siSINka píše:
Se mi zdá, že pro GTA 3 pod XP je potřeba jakýsi ptach od Microsoftu. Není to jenom pro GTA3, opravuje to více chyb...

Pokud máš všechny aktualizace XP, měl bys ho mít nainstalovaný.

Q306676_WXP_SP1_x86_ENU.exe
velikost 3.172.968 byte

Zda je to součástí SP2 netuším. Pro SP1 to bylo nutné nainstalovat.


ok zkusim to ale předtím mi to normál šlo a měl sem tam ty samý xpčka a SP 2. Možný je že nemám poslední aktualizaci xp páč nemám zatím přístup z domova na net a autom. aktualizace tudíž nemohla být zatím provedena.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 led 2007 10:00 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Tak to tím asi nebude, protože ten patch je starý několik let... :?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 led 2007 16:22 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3622
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA IV
siSINka píše:
Tak to tím asi nebude, protože ten patch je starý několik let... :?


hm tak to asi ani nemam zkoušet co? stáhl sem si z rockstaru patch 1.1 ale nejde nainstalovat páč píše že mám jinou verzi GTA 3 a jinej sem tam nenašel tak nevim co mam dál ještě zkusit :shock:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 led 2007 09:06 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3622
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA IV
joo tak už to jde v pohodě, bylo to těma aktualizacema xp. Teď už mam přístup na net a po prvotní aktualizaci (mimochodem 66 aktualizačních balíčků :lol: ) to je ok :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 led 2007 10:27 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
No vida :-)

To je fajn, že ti gta3 funguje: http://www.gtaforum.cz/viewtopic.php?t= ... c&start=15

:wink:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz