Právě je 18 srp 2018 12:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: GTA IV MP problemy
PříspěvekNapsal: 26 pro 2008 20:59 
Newbie
Newbie

Registrován: 01 dub 2008 20:28
Příspěvky: 27
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
Nazdar,
Mam mensi problem s GTA IV MP... viem sa pripojit iba asi do 5% hier co tam je..

A.) V Costum match ked je nejaka hra IN progress, a ja sa chcem prpojit, zacne nacitavat a vypise tieto tri moznosti:
1.) Najcastejsia - Removed from the game, hodi do menu online hier
2.) Removed from game session - hodi do menu online hier
3.) Iba hodi do menu...
B.) Ked sa chcem pripojit do lobby je 30% sanca ze ma pripoji a to nesmie byt v lobby viac nez 2 hraci inac je sanca 0%, vypisuje tiez tie tri moznosti ktore som uz popisal
C.) Ked sa napojim do lobby kde je zo zaciatku jeden hrac a pride tam viacero vyhodi ma to s tym ze lost connection to one or more members.. ked dam enter (znovu sa pripojit) bud sa stane jedna z troch moznosti alebo vytvorim ja novu hru...

Troska som googlil mno a vygooglil som port forwarding a NAT, NAT som mal strict, teraz mam OPEN, forwardol som porty 3074 a 88 (tie porty som dostal z windows live support)
.. no problem pretrval, co mam robit pls? :shock:

Update: NAT je zase STRICT :shock: :shock: :shock: :shock:

Update2: UPnP je Avaiable, in use


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV MP PROBLEMY
PříspěvekNapsal: 26 pro 2008 22:05 
High roller
High roller
Uživatelský avatar

Registrován: 24 kvě 2008 11:03
Příspěvky: 2223
Bydliště: Bradford, Paper Street 537
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
myslím že tenhle problém je když máš pomalý internet, hra tě vyhodí když máš vysoký ping. jakou máš rychlost internetu???


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV MP PROBLEMY
PříspěvekNapsal: 26 pro 2008 23:29 
Newbie
Newbie

Registrován: 01 dub 2008 20:28
Příspěvky: 27
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
matmanX píše:
myslím že tenhle problém je když máš pomalý internet, hra tě vyhodí když máš vysoký ping. jakou máš rychlost internetu???



Netom to nebude, mam 12mb/s stahujem 1,3mb/s , ostatne hry ked hram tak mam ping 20-40ms + v hre mam 28-60fps no skusal som dat vsetko na minimum, ci to nie je kvoli fps a mal som 60 a stale..

Nat uz mam open, a UPnP mam Avaiable, in use.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV MP PROBLEMY
PříspěvekNapsal: 26 pro 2008 23:54 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 čer 2006 18:01
Příspěvky: 1260
Bydliště: Liberec, CZ
Oblíbené GTA: GTA IV
GFW/X360 Live Nick: NitramCZi
A nemáš příliš slabý PC? Třeba tuňáka(uživ. na fóru) to taky vyhazovalo z MP kvůli slabému PC.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV MP PROBLEMY
PříspěvekNapsal: 27 pro 2008 02:51 
High roller
High roller
Uživatelský avatar

Registrován: 12 čer 2008 15:48
Příspěvky: 2178
Bydliště: Plllaha :)
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: Tuňák^
GFW/X360 Live Nick: TunaKillerCZE
Nitram píše:
A nemáš příliš slabý PC? Třeba tuňáka(uživ. na fóru) to taky vyhazovalo z MP kvůli slabému PC.


Ano... i když s tím rozjedu cokoliv jiného (gamesy year 2007/08) na full s 30fps... Uvidíme, co to udělá až bude ten procesor :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV MP PROBLEMY
PříspěvekNapsal: 17 led 2009 12:28 
Chieftain
Chieftain
Uživatelský avatar

Registrován: 02 zář 2005 15:19
Příspěvky: 4103
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
Skype: Plobo_cz
GFW/X360 Live Nick: Plobocze
Mám podobný problém. Kdykoli se pokouším připojit na MP server, vyhodí mě to pryč. A napíše to:
1) Removed from game session (odpojí mě to přímo do hry)
2) You have been removed from the game (do výběru serverů)
3) Založí novou hru
4) Nenapíše nic a vyhodí mě to buď do výběru nebo do hry.
Pochopitelně originál, patch, nejnovější drivery (ty jak dělali/jí problémy siSINce a Koulovi).
Sestava: Core 2 Duo 2.66 Ghz
GeForce 8800 GTS (320 MB)
3 GB RAM.
Hra jede na medium, vykreslovací vzdálenost okolo 15, detaily na 100, bez "shadow density".
Na LIVE mám národnost UK.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV MP PROBLEMY
PříspěvekNapsal: 17 led 2009 13:13 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 čer 2006 18:01
Příspěvky: 1260
Bydliště: Liberec, CZ
Oblíbené GTA: GTA IV
GFW/X360 Live Nick: NitramCZi
plobo píše:
Mám podobný problém. Kdykoli se pokouším připojit na MP server, vyhodí mě to pryč. A napíše to:
1) Removed from game session (odpojí mě to přímo do hry)
2) You have been removed from the game (do výběru serverů)
3) Založí novou hru
4) Nenapíše nic a vyhodí mě to buď do výběru nebo do hry.
Pochopitelně originál, patch, nejnovější drivery (ty jak dělali/jí problémy siSINce a Koulovi).
Sestava: Core 2 Duo 2.66 Ghz
GeForce 8800 GTS (320 MB)
3 GB RAM.
Hra jede na medium, vykreslovací vzdálenost okolo 15, detaily na 100, bez "shadow density".
Na LIVE mám národnost UK.


Při dohlednosti 15 už musíš mít hodně přetíženou VRAM, ne? Pokud tím "hra jede na medium" bylo myšleno i nastavení textur..


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV MP PROBLEMY
PříspěvekNapsal: 17 led 2009 14:21 
High roller
High roller
Uživatelský avatar

Registrován: 19 úno 2008 03:06
Příspěvky: 2160
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: m4rtin-j.
Myslim, ze na hrani multiplayeru potrebujes mit VRAM "v zelenem" (tj ani oranzovem ani cervenem)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV MP PROBLEMY
PříspěvekNapsal: 17 led 2009 14:56 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 črc 2005 11:36
Příspěvky: 7913
Bydliště: /b/rno
Oblíbené GTA: GTA IV
Sylar píše:
Myslim, ze na hrani multiplayeru potrebujes mit VRAM "v zelenem" (tj ani oranzovem ani cervenem)


To mám a stejně mě to párkrát vyhodilo, od tý doby (a taky od toho, kdy sem se připojil na server, kde nějakej idiot granátoval spawn a GTA mě zamrzlo) na MP z vysoka se*u, dokud to kickování R* neopraví.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV MP PROBLEMY
PříspěvekNapsal: 17 led 2009 20:00 
Chieftain
Chieftain
Uživatelský avatar

Registrován: 02 zář 2005 15:19
Příspěvky: 4103
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
Skype: Plobo_cz
GFW/X360 Live Nick: Plobocze
ano, "hra jede na medium" = kvalita textur nastavena na medium. Jsem sice přes limit, ale single jede bez záseku. Zkusím to dát teda úplně na low,0,0,0,0 a uvidím. Pak editnu.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV MP PROBLEMY
PříspěvekNapsal: 17 led 2009 23:59 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 čer 2006 18:01
Příspěvky: 1260
Bydliště: Liberec, CZ
Oblíbené GTA: GTA IV
GFW/X360 Live Nick: NitramCZi
Já jen, že sem původně taky hrál s nastavením přes limit, ale to dočítání budov a silnic před ksichtem bylo fakt hrozný..


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV MP PROBLEMY
PříspěvekNapsal: 18 led 2009 11:22 
Chieftain
Chieftain
Uživatelský avatar

Registrován: 02 zář 2005 15:19
Příspěvky: 4103
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
Skype: Plobo_cz
GFW/X360 Live Nick: Plobocze
Tak jsem to dal na minimum. Hra je sice ošklivější, za to o pár FPS rychlejší.
MP se mi jednou dokonce povedlo si zahrát- ale jinak nic moc. většinou mě to zase vyhodí do výběru nebo do hry... problém přetrvává.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV MP problemy
PříspěvekNapsal: 14 bře 2009 17:07 
Newbie
Newbie
Uživatelský avatar

Registrován: 14 bře 2009 16:47
Příspěvky: 6
Oblíbené GTA: GTA: Vice City Stories (PSP)
Ahoj lidi,mam problem,vzdy dam pripojit se ke sluzbe live a skoci mi tam okno,neco s xboxem (driv sem si tam porat dokola delal ucty jak ... ale ted uz na to kaslu a rovnou to zaviram)Z listy zas nakopnu gta IV a chce to po mne mail a heslo.Tak to tam dam a zacne se to jakoby pripojovat.Asi po 10 sekundach na mne vyskoci okno a pise tam :
Nelze se pripojit ke sluzbe LIVE.Mozna pouzivate ucet od sluzby Windows ID z oblasti, ktera neni sluzbou LIVE podporovana.

Prosim o pomoc jelikoz z toho uz kvetu :smt013


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV MP problemy
PříspěvekNapsal: 14 bře 2009 18:03 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3621
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA IV
Nespik píše:
Ahoj lidi,mam problem,vzdy dam pripojit se ke sluzbe live a skoci mi tam okno,neco s xboxem (driv sem si tam porat dokola delal ucty jak ... ale ted uz na to kaslu a rovnou to zaviram)Z listy zas nakopnu gta IV a chce to po mne mail a heslo.Tak to tam dam a zacne se to jakoby pripojovat.Asi po 10 sekundach na mne vyskoci okno a pise tam :
Nelze se pripojit ke sluzbe LIVE.Mozna pouzivate ucet od sluzby Windows ID z oblasti, ktera neni sluzbou LIVE podporovana.

Prosim o pomoc jelikoz z toho uz kvetu :smt013
V profilu LIVE účtu musíš mít nastavenou jinou zemi než ČR protože ta není podporována. Doporučuji nastavit UK.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV MP problemy
PříspěvekNapsal: 14 bře 2009 18:56 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 črc 2005 11:36
Příspěvky: 7913
Bydliště: /b/rno
Oblíbené GTA: GTA IV
Lukaso píše:
Cole píše:
Pokud si do kolonky Země zadal Česká Republika, nepustí tě to. Jak už ta chyba napovídá, služba LIVE není v CZ/SK podporovaná. Nastav si tam např. Anglii nebo Ameriku. :wink:

Myslím že bohatě stačí sdělit mu to jen jednou... :wink:

Neměla by se v tomhle případě zobrazit ta informace o tom, že někdo předemnou napsal příspěvek? To okno sem holt měl otevřený delší dobu a forum epicky failovalo, no.. :sh Smazal sem svou zprávu.

EDIT LUKASO: forum failed ne poprvý :mrgreen: smázl jsem také jednu svojí zprávu aby nebyl zmatek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz