Právě je 22 čer 2018 10:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: Nemuzu se regnout na SOCIALU a na LIVE
PříspěvekNapsal: 23 pro 2008 22:07 
Newbie
Newbie

Registrován: 23 pro 2008 22:01
Příspěvky: 17
Nainstaloval sem GTA IV vytvoril sem ucet na GTA LIVE a na cosialu taky ale u socialu mi to ukazalo http://socialclub.rockstargames.com/Reg ... otEligible nechapu to neumim anglicky a nevim co dellat....u toho LIVE sem si udelal asi dva ucty to po me chtelo kdyz sem si prvni vyytvoril tak pohoda dam si ve hre mobil a ze se pripojim na LIVE MP a e si ma mdat dasli ucet tak necim PLS POMOC


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: MAM Origi a nemuzu se regnout na SOCIALU a na LIVE to nejak
PříspěvekNapsal: 23 pro 2008 23:35 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10499
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Když neumíš anglicky, nech si to přeložit:
http://translate.google.com/translate?h ... ry_state0=

Zadal jsi údaje, kvůli kterým ti není povolena registrace. Že by věk? Hra je od 18 roků a jinde na to asi berou zřetel...

Druhé části tvého povídání moc nerozumím; s normální češtinou to moc společného nemá. Zkus si to po sobě přečíst.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: MAM Origi a nemuzu se regnout na SOCIALU a na LIVE to nejak
PříspěvekNapsal: 23 pro 2008 23:39 
Newbie
Newbie

Registrován: 23 pro 2008 22:01
Příspěvky: 17
mno diky za prekladac :D a jako dal sem tam jako narozeni 18.04.1988 takze s 18 by nemel byt problem.. ale jak mas ten LIVE neco tak sem si vytvoril ucet a ze zksuim hrat online neslo to ... a chtelo to po me dalsi ucet udelal sem dasli a zase nic tak nevim mel nekdo take problemy ??


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: MAM Origi a nemuzu se regnout na SOCIALU a na LIVE to nejak
PříspěvekNapsal: 23 pro 2008 23:46 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10499
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Zkontroluj i nastavení firewallu (nebo jej na okamžik vypni), jestli ti něco neblokuje. Máš R*SC i GfWL aktualizované? Registrace na obou serverech je nutno vzájemně propojit (taky jsem to dělal, ale už si nepamatuju - při té šílené instalaci - jak).

Já měl registrace hotovy ještě předtím, než jsem měl GTA4 koupeno; při instalaci jsem je pak použil.

Počkej si na další rady zkušenějších...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: MAM Origi a nemuzu se regnout na SOCIALU a na LIVE to nejak
PříspěvekNapsal: 23 pro 2008 23:53 
Newbie
Newbie

Registrován: 23 pro 2008 22:01
Příspěvky: 17
to social club vim co je a co je to druhe ?? .... je to hafo na palici asi vymazu a dam znova instalaci vymazu cokies a udelam new email a zkusim mno :D ale jak rikas pockam na rady :D


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: MAM Origi a nemuzu se regnout na SOCIALU a na LIVE to nejak
PříspěvekNapsal: 24 pro 2008 00:15 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10499
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
GfWL = Games for Windows LIVE :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: MAM Origi a nemuzu se regnout na SOCIALU a na LIVE to nejak
PříspěvekNapsal: 24 pro 2008 01:33 
Newbie
Newbie

Registrován: 23 pro 2008 22:01
Příspěvky: 17
tak social uz mam ale ten life mi dela problemi


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: MAM Origi a nemuzu se regnout na SOCIALU a na LIVE to nejak
PříspěvekNapsal: 24 pro 2008 03:37 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 kvě 2005 21:54
Příspěvky: 5441
Bydliště: Hospozín
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: Gorgo_cz
Zaregistruj si Live account na adresu ve state, kde je live oficialne podporovany (cz/sk to neni !!!) Uk, Us, či jiné ....


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: MAM Origi a nemuzu se regnout na SOCIALU a na LIVE to nejak
PříspěvekNapsal: 24 pro 2008 10:55 
Newbie
Newbie

Registrován: 23 pro 2008 22:01
Příspěvky: 17
jojo fakt ze jo parada a ted to du skusit mno a uvidim :D regly vsude sem :D tak ted to jenom udelat na windows live ve hre ucet :Dasi :D

POST2:
no takze teda reglej sem vsude ale ve hre kdyz si dam novy ucer tak me to taha zase na jakesi stranky windowsu :D mno a nevim kdyz chci hrat GTA musim byt logli na nejakych strankach ?? .D nebo jak co .. pres toto sem asi fakt lama :D nevim prosim poradte :D

POST3:
taaaaaaak social sem skombinoval s windows life :D a nemam odehrane ani 1 % a zapnu hru nacita se ten loadin the cousines bellic a spadne to a vista mi ukaze ze program prestal pracovat a helda problem a stejnak zadny nenajde :D tak jako mam dost

POST4:
TAAAAA k pohoda uz mi to jede slo o to ze me se nehctela rozjet prvni mise i kdyzmam instalovanou origi :D mel sem sejvy z ilegalni kopie tak sem si je tam dal a akorat sem ten ucet aktivoval a de to kdyby me gorgo neporadil ze to de jen v US atd tak do ted se v tom hrabu diky vmamoc kluci

//Edit: Kenneth
Jesus Christ, pouzivej tlacitko edit! Jinak te budu muset odmenit podle pravidel fora.


OK sory


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz