Právě je 26 zář 2018 09:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: Vlastní hudba - nehraje
PříspěvekNapsal: 10 črc 2010 14:15 
Newbie
Newbie
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2010 17:54
Příspěvky: 16
Bydliště: Czech WestSide
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Zdar, mám problém že mi v SA nehraje vlastní muzika. V "Dokumenty/GTA San Andreas User Files/User Tracks/" mám zástupce složky v který mám všechny MP3 (cca 300). Pokaždý v nastavení hry dám muziku načíst, ale ve hře mi tam akorát hrajou ty anglický kecy. Přehrávání mám nastaveno na "Radio" a zbytek na Zap (On). Před reinstalem Winu jsem to měl stejným způsobem jako teď a hrálo to jak má, teď to mám zase stejně, ale ne a ne mi to přehrát vlastní skladby. Nemůže mi to třeba něco blokovat...? Opravdu nevím kde je chyba. :(


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vlastní hudba - nehraje
PříspěvekNapsal: 10 črc 2010 16:13 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 čer 2006 18:01
Příspěvky: 1260
Bydliště: Liberec, CZ
Oblíbené GTA: GTA IV
GFW/X360 Live Nick: NitramCZi
Zkus si tam dat nejdriv primo par .mp3 souboru do ty slozky user tracks, jestli ti to funguje alespon takto.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vlastní hudba - nehraje
PříspěvekNapsal: 10 črc 2010 17:46 
Newbie
Newbie
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2010 17:54
Příspěvky: 16
Bydliště: Czech WestSide
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Zkusil jsem a výsledek stejnej, fakt mi to hlava nebere... :?
Ale všiml jsem si toho že když na tu MP3 vjedu šipkou tak se mi ukáže jen název, přehrávač v kterým se otevře a velikost. Normálně se tam přece ukáže i interpret, název alba, rok.... ne? To samý i když se tam podívam přes vlastnosti je tam pouze číslo stopy. Jsem si jist že v MP3 to nebude protože mi to takhle ukazuje úplně u všech - musí to bejt chyba někde ve Winu, v přehrávači jdou přehrát v pohodě. Tady Screeny:
Kód:
http://img193.imageshack.us/img193/1068/beznzvugg.jpg

Kód:
http://img717.imageshack.us/img717/4149/beznzvu2e.jpg


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vlastní hudba - nehraje
PříspěvekNapsal: 11 črc 2010 08:20 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 čer 2006 18:01
Příspěvky: 1260
Bydliště: Liberec, CZ
Oblíbené GTA: GTA IV
GFW/X360 Live Nick: NitramCZi
Jsou ty soubory opravdu ve formatu mp3? Ja tam vidim nejaky BS player pro file.
Podivej se na tenhle navod, treba pomuze viewtopic.php?f=5&t=2933
Pripadne reinstaluj hru. Mas original?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vlastní hudba - nehraje
PříspěvekNapsal: 11 črc 2010 08:53 
Newbie
Newbie
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2010 17:54
Příspěvky: 16
Bydliště: Czech WestSide
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Zkusil jsem tedy vypnout ten automatickej sken a přepnout mod z radia na náhodně - taky nezabralo. Všechno mám v MP3 a origo hru taky. Kdyžtak zkusim ještě ten reinstal no... ale myslím že s tím bude mít něco společnýho i to nezobrazování informací u písniček. :?:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vlastní hudba - nehraje
PříspěvekNapsal: 11 črc 2010 11:01 
Chieftain
Chieftain
Uživatelský avatar

Registrován: 02 zář 2005 15:19
Příspěvky: 4103
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
Skype: Plobo_cz
GFW/X360 Live Nick: Plobocze
Tak jestli ta písnička v sobě má nebo nemá informace je docela jedno. Můžeš si přehrávat třeba i melodie z mobilu, dokud je to ve formátu .mp3, v tom to imho nebude.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vlastní hudba - nehraje
PříspěvekNapsal: 11 črc 2010 11:32 
Newbie
Newbie
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2010 17:54
Příspěvky: 16
Bydliště: Czech WestSide
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Řekl bych že to jedno nebude, protože jiný důvod proč by to nehrálo nevidím. Navíc to ani neukazuje kvalitu písničky (třeba kbps a kHz).


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vlastní hudba - nehraje
PříspěvekNapsal: 11 črc 2010 22:33 
High roller
High roller
Uživatelský avatar

Registrován: 24 kvě 2008 11:03
Příspěvky: 2223
Bydliště: Bradford, Paper Street 537
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
NuM3Ro píše:
Řekl bych že to jedno nebude, protože jiný důvod proč by to nehrálo nevidím. Navíc to ani neukazuje kvalitu písničky (třeba kbps a kHz).

Informace o písničce (id3 tagy) nemají na přehrávání žádný vliv, vlastně je tam nemusíš vůbec mít. V tomhle problém nebude.

V prvním postu píšeš, že si tam dal zástupce složky. Zkoušel si tam dát i samotné mp3???


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vlastní hudba - nehraje
PříspěvekNapsal: 11 črc 2010 22:39 
Newbie
Newbie
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2010 17:54
Příspěvky: 16
Bydliště: Czech WestSide
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Jj zkoušel, nehrajou...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vlastní hudba - nehraje
PříspěvekNapsal: 13 črc 2010 01:56 
Newbie
Newbie
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2010 17:54
Příspěvky: 16
Bydliště: Czech WestSide
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Tak vyřešeno. Problém byl nakonec v tom že WMP byl sice naisntalovanej, ale jenom ten "základ", tak jsem pro jistotu z MS stáhl na něj aktualizaci a už to šlape. Zobrazuje se i info u každý MP3 a i v SA hraje vlastní hudba. :)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vlastní hudba - nehraje
PříspěvekNapsal: 13 črc 2010 19:56 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 čer 2005 18:57
Příspěvky: 11661
Bydliště: Czech Republic, Prague
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Dobra prace, tohle se urcite muze nekomu v budoucnu hodit. Gratuluju k uspesnemu vyreseni :smt023


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz