GTAForum.cz - TimeTravel edition
http://www.gtaforum.cz/

SA na výkonnějším PC
http://www.gtaforum.cz/viewtopic.php?f=5&t=7061
Stránka 1 z 1

Autor:  brachtom [ 19 úno 2010 20:44 ]
Předmět příspěvku:  SA na výkonnějším PC

Mám 4-jádrový procesor, 4 GB RAM a 1 GB grafiku.
SA mi ale jede hůř něž na mém bývalém PC (1.7 Ghz, 512 MB).
Celá hra je nějak sekaná.
Někde jsem četl že je to problém s vícejádrovými procesory.

Dá se to nějak vyřešit?

Autor:  siSINka [ 19 úno 2010 22:28 ]
Předmět příspěvku:  Re: SA na výkonnějším PC

Zkus spuštěnému gtasa.exe nastavit spřažení jen na jedno jádro. Existuje utilita, která je toto schopna zabezpečit trvale (teď si nevzpomenu na název, možná to tu už bylo...)

Autor:  brachtom [ 19 úno 2010 23:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: SA na výkonnějším PC

Aha, díky.

Ještě je tam jeden problém - občas vypadává myš. To se asi taky spraví tím spřažením na jedno jádro že?

Autor:  Fishy [ 19 úno 2010 23:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: SA na výkonnějším PC

Problém s myší se vyskytuje dost často, stačí chvíli držet esc a spraví se to.

Autor:  siSINka [ 20 úno 2010 07:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: SA na výkonnějším PC

brachtom píše:
Aha, díky.

Ještě je tam jeden problém - občas vypadává myš. To se asi taky spraví tím spřažením na jedno jádro že?
To netuším. Nemáš v PC nainstalované nějaké takové ty debilní myší utility (prostě jakékoliv ovladače na myš, které naprosto nejsou potřeba; stačí ty, které mají "v sobě" Windows)? Na jedné straně je sice zábavné :roll: sledovat oči myši, jak "pozorují" kurzor, na druhé to může zadělávat na problémy.

Autor:  brachtom [ 20 úno 2010 08:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: SA na výkonnějším PC

Ne, nic takového nemám. Jediný rozdíl v softwaru oproti tomu kdy jsem to hrál na staré mašině je operační systém - mám Windows 7, možná je to s tou myší díky tomu

Autor:  Nitram [ 20 úno 2010 11:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: SA na výkonnějším PC

Ja jsem mel problem s mysi pod windows 7 ve hre Battleground Europe, tam se ani nezobrazila. Vyresil jsem to prepnutim na kompatibilitu Vist.

Autor:  Lukaso [ 23 úno 2010 01:51 ]
Předmět příspěvku:  Re: SA na výkonnějším PC

siSINka píše:
Existuje utilita, která je toto schopna zabezpečit trvale (teď si nevzpomenu na název, možná to tu už bylo...)

Pro procesory AMD je to utilita Dual-Core Optimizer.

Autor:  siSINka [ 23 úno 2010 11:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: SA na výkonnějším PC

Nene, myslel jsem něco jiného, utilitu na trvalé spřažení (affinity) aplikace s jedním jádrem. DC optimizer je stejně jen pro AMD.
Tady je link: http://pc.poradna.net/q/view/207029-jak ... -jedno-cpu?

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/