Právě je 20 čer 2019 10:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: Problém s grafikou
PříspěvekNapsal: 21 úno 2010 16:43 
High roller
High roller
Uživatelský avatar

Registrován: 12 čer 2008 15:48
Příspěvky: 2178
Bydliště: Plllaha :)
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: Tuňák^
GFW/X360 Live Nick: TunaKillerCZE
Obrázek
Babo raď :mrg

nVidia GTX285 + nejnovější ovladače
4GB RAM
Intel i7
Win7 x64

Zkoušel jsem i přeinstalovat, bez úspěchu. Divné ale je, že asi do 3. mise to jelo jak má (až na potíže s myší), pak jsem to vypnul, a po asi 3 hodinách to zapnu a vidím toto.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém s grafikou
PříspěvekNapsal: 21 úno 2010 20:00 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Jak máš nastavenou grafikuve hře? ????*????*16 nebo ????*????*32
Zazálohuj si gta_sa.set a zkus ho smazat. Změní se něco?

Zkus ještě předtím ve hře Alt+Tab do Windows a zpět. Neopraví se to?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém s grafikou
PříspěvekNapsal: 21 úno 2010 21:01 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 čer 2005 18:57
Příspěvky: 11662
Bydliště: Czech Republic, Prague
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Eee co je na tom screenshotu spatne?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém s grafikou
PříspěvekNapsal: 21 úno 2010 21:10 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Vypadá to, jakoby to bylo v 256 bavách...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém s grafikou
PříspěvekNapsal: 21 úno 2010 23:03 
High roller
High roller
Uživatelský avatar

Registrován: 12 čer 2008 15:48
Příspěvky: 2178
Bydliště: Plllaha :)
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: Tuňák^
GFW/X360 Live Nick: TunaKillerCZE
siSINka píše:
Vypadá to, jakoby to bylo v 256 barvách...


Přesně to jsem si pomyslel, když jsem to uviděl :mrg

Ne, Alt + Tab nepomáhá.

Zkusil jsem si tedy pohrát s nastavením grafiky (po smazání gta_sa.set) a zkoušel jsem postupně zvyšovat nastavení. Hra má zřejmě problém s rozlišení 1680*1050. Po tom, co jsem ho nastavil, hra vypadala jako na obrázku. Tak jsem smazal gta_sa.set znovu, znovu jsem vše přidával a ejhle - funguje to. Tu hru nechápu. Každopádně, nechci abych to musel dělat po každém spuštění hry...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém s grafikou
PříspěvekNapsal: 23 úno 2010 01:54 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3622
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA IV
Máš tam patch 1.01 či vyšší? Tyhle problémy s některými graf.kartami řeší a opravují vykreslování při 32bit hloubce i po loadingu ze "starého" gta_sa.set


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém s grafikou
PříspěvekNapsal: 23 úno 2010 09:12 
High roller
High roller
Uživatelský avatar

Registrován: 12 čer 2008 15:48
Příspěvky: 2178
Bydliště: Plllaha :)
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: Tuňák^
GFW/X360 Live Nick: TunaKillerCZE
Je tam 1.01.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz