Právě je 20 lis 2018 09:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém so San Andreas
PříspěvekNapsal: 04 led 2010 11:43 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 10 bře 2009 11:44
Příspěvky: 125
Bydliště: Starfish Island, Vice City a WK CHARIOT HOTEL
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
Skype: kikos112
Tuňák^ píše:
Mně se nezdá, že ti SA nejede kvůli slabému počítači, spíš máš nějaký vadný crack.

hmmm mám best games nie nejakú nelegálnu verziu či čo... :wink:
počkať to akože mám nelegálny windows? nie san andreas? to nie je pravda ja ho neviem nájsť, ale viem, že určite bolo!


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém so San Andreas
PříspěvekNapsal: 13 úno 2010 16:24 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 10 bře 2009 11:44
Příspěvky: 125
Bydliště: Starfish Island, Vice City a WK CHARIOT HOTEL
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
Skype: kikos112
proste teraz ide o to, že ja mám originál windows a aj san andreas (best games v NAY elektrodome, tam bol kúpený aj počítač už s windowsom nainštalovaným a myslím, že CD od windowsu ani nebolo) čo už... :smt010


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém so San Andreas
PříspěvekNapsal: 12 dub 2010 19:45 
BAN
BAN

Registrován: 12 dub 2010 19:32
Příspěvky: 3
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
zdarec , mam stejnej problem jako Ty, jak ma hra najet do menu, tak mi to spadne a NEODESILAT, a taky vubec nvm co s tim delat, zkousel jsem preinstalovat hru, nainstalovat ji z nekolika ruznych DVD, vycistit Pc, preinstalovat Windows, nafomatovat HDD, a porad ta sama chyba, a to uz sem GTA:SA na tomhle pocitaci asi pred 2 lety mel nainstalovany a jelo v pohode, akze nvm v cem je zakopanej pes, takze kdybych nahodou zjistil co s tim tak sem napisu !!!


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém so San Andreas
PříspěvekNapsal: 08 črc 2010 17:11 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 10 bře 2009 11:44
Příspěvky: 125
Bydliště: Starfish Island, Vice City a WK CHARIOT HOTEL
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
Skype: kikos112
dakujem a ak zistim ja, tak to sem tiež napíšem :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém so San Andreas
PříspěvekNapsal: 08 črc 2010 18:18 
High roller
High roller
Uživatelský avatar

Registrován: 12 čer 2008 15:48
Příspěvky: 2178
Bydliště: Plllaha :)
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: Tuňák^
GFW/X360 Live Nick: TunaKillerCZE
On má ban. Asi ti už moc nenapíše :mrg


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém so San Andreas
PříspěvekNapsal: 22 črc 2010 08:39 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 10 bře 2009 11:44
Příspěvky: 125
Bydliště: Starfish Island, Vice City a WK CHARIOT HOTEL
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
Skype: kikos112
Tá veď hej... takých je tu viac :mrgreen: ale chcel som sa ešte spýtať, či by nestačil nejaký patch prípadne downgrade z 2.0 na 1.1 alebo 1.0. A ten windows to bolo tak, že tento počítač bol kúpený ako PC, monitor, Repráky, Myš a Klávesnica. Windows tam bol už nainštalovaný a CD k tomu nebolo iba ten kód a dačo ďalšie atď už si to nepamätám. A ramky mám 667MB mal som 512MB ale som dal nové ale pomohlo to akurát, že mi ide STALKER (lepšie ako šiel)... Tak či netreba downgradovať...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz