Právě je 20 lis 2018 10:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém so San Andreas
PříspěvekNapsal: 11 říj 2009 14:28 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 10 bře 2009 11:44
Příspěvky: 125
Bydliště: Starfish Island, Vice City a WK CHARIOT HOTEL
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
Skype: kikos112
ten núdzový idem skúsiť, ale ja som san andreas nikdy na svolom PC nehral takže žiadny gta_sa.... nemam ale idem uz núdzový režim tak zatiaľ dík... uvidíme :mrg :smt010


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém so San Andreas
PříspěvekNapsal: 11 říj 2009 14:32 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Jak nehrál? Vždyť si psal, žeš GTASA spouštěl a že ti padalo. Ten gta_sa.set se tvoří automaticky při spuštění hry. Prověř si to, ať zbytečně netápeme. Najdi, smaž, spusť hru. Třeba to pojede.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém so San Andreas
PříspěvekNapsal: 11 říj 2009 14:45 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 10 bře 2009 11:44
Příspěvky: 125
Bydliště: Starfish Island, Vice City a WK CHARIOT HOTEL
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
Skype: kikos112
nehral som to tak, že som sa nedostal do menu. iba intro titulky a koniec. no ale teraz som bol v núdzovom režime a čo sa nestalo. už som bol na ploche a dal som dnu cd san andreas. nesiel mi autorun. tak som nasiel na ploche zástupcu. neprebehlo ani jedno intro. loadlo CD a napísalo, citujem "Grand Theft Auto SA cannot find audio card installed. tak už neviem... :cry: :smt010 už od nervov fajčím (robím si srandu nie som fajčiar) :smt033


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém so San Andreas
PříspěvekNapsal: 11 říj 2009 14:47 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Aha, tak to neprošlo... Zapomněl jsem, že GTASA musí vidět zvukovku (v nouzáku se nenačtou její ovladače). Restartuj tedy do normálního režimu a pořádně prohledej PC, jestli tam opravdu ten gta_sa.set není.

Ještě bys mohl zkusit spustit hru v režimu kompatibility s Win98, ale to už je skoro čiré zoufalství...

To vypnutí firewallu (nevím, co máš za systém, třeba blokuje i HIPS) a antiviru jsi zkoušel? Vím, že určité nastavení Kerio (Sunbelt) firewallu blokovalo.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém so San Andreas
PříspěvekNapsal: 11 říj 2009 15:17 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 10 bře 2009 11:44
Příspěvky: 125
Bydliště: Starfish Island, Vice City a WK CHARIOT HOTEL
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
Skype: kikos112
som v normálnom režime. ani s windows 98 to nejde. ako mám zviditeľniť zvukovku? gta_sa.set tam neni prehľadal som celý počítač.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém so San Andreas
PříspěvekNapsal: 11 říj 2009 15:23 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
V nouzovém režimu nijak, tam nepůjde. A v normálním ti snad funguje, ne? Máš snad v PC fungující zvukovku, ne?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém so San Andreas
PříspěvekNapsal: 11 říj 2009 15:28 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 10 bře 2009 11:44
Příspěvky: 125
Bydliště: Starfish Island, Vice City a WK CHARIOT HOTEL
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
Skype: kikos112
ja neviem, ale keď mi ide vice city i ostatné oveľa náročnejšie hry tak potom ju mám. ale čo sňou? načo mi je počítač keď mi san andreas nejde? :smt013 :smt010


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém so San Andreas
PříspěvekNapsal: 11 říj 2009 15:30 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 10 bře 2009 11:44
Příspěvky: 125
Bydliště: Starfish Island, Vice City a WK CHARIOT HOTEL
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
Skype: kikos112
ach ja mám nervy je to strašné :smt013


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém so San Andreas
PříspěvekNapsal: 11 říj 2009 15:34 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Nemáš třeba poškozené DVD? :smt017 Že by se to špatně nainstalovalo? Ověříš tak, že zkusíš nainstalovat na jiném PC...

..tohle už opravdu hádám ٩(͡๏̯͡๏)۶


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém so San Andreas
PříspěvekNapsal: 11 říj 2009 15:37 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 10 bře 2009 11:44
Příspěvky: 125
Bydliště: Starfish Island, Vice City a WK CHARIOT HOTEL
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
Skype: kikos112
DVD je čisté nie je špinavé, k tomu je to originál a skúšal som ho u bratranca a šlo ja už nechápem asi idem :smt010


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém so San Andreas
PříspěvekNapsal: 11 říj 2009 15:40 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 10 bře 2009 11:44
Příspěvky: 125
Bydliště: Starfish Island, Vice City a WK CHARIOT HOTEL
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
Skype: kikos112
skúsim ho preinštalovať. hádam to pomôže.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém so San Andreas
PříspěvekNapsal: 11 říj 2009 15:48 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
A zkus i to vypnutí firewallu a antiviru, ať se pohneme.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém so San Andreas
PříspěvekNapsal: 11 říj 2009 15:53 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 10 bře 2009 11:44
Příspěvky: 125
Bydliště: Starfish Island, Vice City a WK CHARIOT HOTEL
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
Skype: kikos112
ako to mám spraviť? :smt010 :cry:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém so San Andreas
PříspěvekNapsal: 11 říj 2009 16:30 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 10 bře 2009 11:44
Příspěvky: 125
Bydliště: Starfish Island, Vice City a WK CHARIOT HOTEL
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
Skype: kikos112
a je to už to nejde zas darmo to budem preinštalovávať. :!: je to ne normálne ah jaj :smt010


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problém so San Andreas
PříspěvekNapsal: 14 říj 2009 10:48 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3621
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA IV
Zkus ještě dvě věci, které by mohly pomoci:

1. odinstaluj ovladače grafické karty a stáhni si a nainstaluj nejnovější

2. sniž akceleraci zvukové karty (občas to dělá podobné problémy i v jiných hrách), to uděláš tak že dej Start -> Spustit a do prázdného pole napiš dxdiag. Potom na kartě Zvuk sniž akceleraci zvukové karty z úplné na normální (základní).


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz