Právě je 28 črc 2014 22:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: Nefunguje mi myš v san andreas
PříspěvekNapsal: 07 lis 2008 16:58 
Newbie
Newbie

Registrován: 07 lis 2008 16:53
Příspěvky: 3
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Skype: p.a.y.a
Ahojte, chtěl bych Vás poprosit o radu, koupil jsem nový počítač, čtyřjádrový, SATA disky atd. a nefunguje mi myš při hře, v menu s ni mužu pohybovat všemi směry, ale nic nepotvrdím a ve hře nefunguje vůbec. zkoušeli jsme hru (original) nahrat do jineho pc - tam jde vše ok a naopak jinou myš na tento pc a výsledek stejný - nefunguje..na původním počítači šlapalo vše, takže bude asi problem v tomto pc, něco do něj nahrát? můžete mi někdo prosím poradit? Díky Pavel


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mi myš v san andreas
PříspěvekNapsal: 07 lis 2008 17:09 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10489
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
GTASA je zabugovaná hra a s novýma (moderníma, výkonnýma PC) si občas rozumí všelijak (osobní zkušenost, raději to nehraju :? ).

Můžeš zkusit nastavit spřažení gtasa.exe pouze na 1 CPU.
Můžeš zkusit snížit hw akceleraci zvuku v dxdiag.exe.
Můžeš zkusit odinstalovat věchno, cos případně instaloval (drivery) k myši. Windowsy umí myš samo o sobě.
...nebo řadu dalších věcí...

Mnoho štěstí.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mi myš v san andreas
PříspěvekNapsal: 07 lis 2008 20:15 
Newbie
Newbie

Registrován: 07 lis 2008 16:53
Příspěvky: 3
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Skype: p.a.y.a
Díky za odpověd, ale víš jak - moc tomu nevelím, tak nevím o čem je řeč viz spřažení..potřeboval bych to podrobnějc jestli to jde..mam XPecka, zkouseli jsme i jinou mys, ktera na jinem pc sla a nic..


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mi myš v san andreas
PříspěvekNapsal: 07 lis 2008 20:28 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10489
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Spusť GTASA, pomocí ALt+Tab se přepni do Windowsů. Lišta "dole", vedle "hodin" - (klikni pravým tlačítkem myši) - Správce úloh - záložka Procesy - vyber gtasa.exe - (klikni pravým tlačítkem myši) - Nastavit spřažení - a tam nechej zaškrtnuté JEN JEDNO CPU.

Třeba ti to zabere (mně to nepomohlo - u jiného problému). Nevýhodou je, že tohle musíš dělat pokaždé... (respektive neznám způsob, jak to zautomatizovat).


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mi myš v san andreas
PříspěvekNapsal: 08 lis 2008 00:33 
Newbie
Newbie

Registrován: 07 lis 2008 16:53
Příspěvky: 3
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Skype: p.a.y.a
Hmm trefa do černýho..! myš šlape! děkuji nejvíc, jsem rád že to šlape (i za cenu nastavování, pač to hraju jen když je čas na zbyt), ale nedohrát to bych přes srdce nepřenesl :smt022 .. :smt023 ještě jednou díky!!! :smt023 :smt026 Paya


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mi myš v san andreas
PříspěvekNapsal: 08 lis 2008 08:42 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10489
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Tak to jsem rád, moc jsem tomu nevěřil.

Mezitím jsem našel aplikaci, jak by se dalo spřažení nastavit trvale, Affinity Manager. Vše je na http://www.mental-collapse.cz/mc/mcaffimanager/show.asp

Ovšem pozor! V žádném případě se nejedná o nic jednoduchého, musíš přesně vědět, co děláš. Aplikace musí být spuštěna před GTASA (má-li někdo hodně požadavků na rozdělení úloh na jednotlivé procesory, klidně ji může hodit do "Po spuštění"), pak si pamatuje nastavení. Kromě spřažení lze nastavit i proiritu.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mi myš v san andreas
PříspěvekNapsal: 12 lis 2008 17:27 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3602
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA IV
vyřešeno, LOCK


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz