GTAForum.cz - TimeTravel edition
http://www.gtaforum.cz/

Problem s GTA SA
http://www.gtaforum.cz/viewtopic.php?f=5&t=5895
Stránka 1 z 1

Autor:  sidzej [ 27 dub 2008 18:11 ]
Předmět příspěvku:  Problem s GTA SA

Proste zapnu hru (kdekoliv), pochvilce hrani nevidim na cestu, vsude jsou trojuhelniky ctverce, auta maji jine tvary, musim dat esc/nastaveni/ zobrazeni/rozsirene/frame limiter(musim to zmenit se zap. na vyp. a naopak), aby se to spravilo do normalu
http://data.edisk.cz/verifikovat-rychly ... 3a7a3159bf - screenshoty ze hry, takto to vypada, nekdy i hur
pokud nekdo vite co s tim budu jedine rad
diky moc

Autor:  Cartman48 [ 27 dub 2008 18:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problem s GTA SA

a jelo ti to dřívě normálně ?....může to být slabá grafika...nebo něco jakej máš Comp ?

Autor:  sidzej [ 27 dub 2008 22:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problem s GTA SA

vim, ze kdyz jsem to hral predtim (na stajnem komplu), tak to taky delalo, ale pak to proste prestalo, nevim proc
mam intel celeron 2.7 ghz, 512 MB RAM, GeForce FX 5200 128MB

Autor:  Lukaso [ 28 dub 2008 08:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problem s GTA SA

Zkus v prvý řadě nainstalovat poslední verzi ovladačů graf. karty a koukni jestli máš Directx 9.0c, případně nainstaluj.
Pokud ti to bude dělat stále, nainstaluj patch 1.01, který řeší problémy s některými graf. kartami.

Autor:  sidzej [ 28 dub 2008 16:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problem s GTA SA

vsechno jsem skusil, nainsatloval jsem ty graf. ovladace a directx 9.0c mam taky, ale stale to dela!
kamos mi poradil, ze prej by se me mohla prehrivat grafika, takze pujdu koupit vetrak a uvidim
pokud to bude fungovat napisu

Autor:  Cartman48 [ 28 dub 2008 16:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problem s GTA SA

tak pokud nepovedlo ani to co říkal "Lukaso" tak už opravdu nevím , ale to s tím větráčkem určitě zkus ;)

Autor:  matman [ 28 dub 2008 19:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problem s GTA SA

nemáš ve hře nějaké mody? já když sem měl v SA jeden velký mod tak mi některé postavy pořád blikaly.

Autor:  Xardas [ 28 dub 2008 23:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problem s GTA SA

a nebo treba SA-MP me to jednou singleplayer rozhazelo tak, ze mi vsichni NPC behali brutalne rychle a auta se skoro nedaly ovladat :mrgreen:

Autor:  sidzej [ 30 dub 2008 20:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problem s GTA SA

vetrak jsem dneska koupil a dal na grafiku ale stale to dela
mimochodem mi presne tohle stejne dela i GTA Vice City:D
Proc tohle dela jen v GTA, nechapu

Autor:  Cartman48 [ 30 dub 2008 21:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problem s GTA SA

je to asi blbost..ale je to možná tím, tvoje grafika není podporována pro Tvou Grafickou kartu :)...BTW.kolik stál ten větrák?:)

Autor:  siSINka [ 30 dub 2008 21:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problem s GTA SA

Cartman48 píše:
...tvoje grafika není podporována pro Tvou Grafickou kartu...
Co tím chtěl básník říct?

Autor:  sidzej [ 30 dub 2008 22:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problem s GTA SA

uz je to v poradku, uz to funguje normalne, nechal jsem kompl par hodin vyply a znova nainstaloval drivery
btw. vetrak stal 130kc
dik

Autor:  Cartman48 [ 30 dub 2008 22:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problem s GTA SA

ode mě nemáš zač..a díky za ten větrák jako tu cenu ..chci si taky totiž kupovat :)

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/