Právě je 15 lis 2019 15:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: Návštvěva Liberty City - help
PříspěvekNapsal: 30 pro 2007 16:39 
Newbie
Newbie

Registrován: 27 pro 2007 20:03
Příspěvky: 7
Zdravim, opět mam zase jeden problém tak se obracim na zkušenější :)
Jsem ted v misi kdy máte zajít do Liberty City a vyčistit to bistro,
bohužel po animaci se asi tak minutu propadám pod Liberty City
a potom narazim na tohle:
[img=http://ukazto.com/img_small/1575972,sat5k.jpg]

A ted nevim jak to mam udělat dál, poradí někdo pls? :-/ díky


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 pro 2007 17:07 
Chieftain
Chieftain
Uživatelský avatar

Registrován: 02 zář 2005 15:19
Příspěvky: 4103
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
Skype: Plobo_cz
GFW/X360 Live Nick: Plobocze
Jezero mrtvých, huh :shock:
prostě bug.
máš patch?
originál?
atd.?
pokud jo, prostě si sežeň save po misi.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 pro 2007 17:21 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Patch se pochopitelně hodí.

Zkus se na tu misi vykašlat, udělat cokoliv jiného a uložit hru (do jiného slotu). Pak to zkus znova.

Kdysi jsem tady měli specialistu na tuto misi, bohužel je to tak 2 roky, co dostal BAN.... :wink: Kdo si vzpomene jako první? :mrgreen:

edit: ještě bys mohl zkusit animaci přeskočit. Mi GTASA blblo po animaci v misi Fender Kečup a to bylo řešením (mačkal jsem při animaco levý Shift).


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 pro 2007 18:11 
Newbie
Newbie

Registrován: 27 pro 2007 20:03
Příspěvky: 7
Když tam přiletím, slyšim jen hlasy CJ a nějakýho týpka ale nikde je nevidim.
Vidim jen nějakou ženskou co se někde přehrabuje a tak se to sekne.
Tak zmáčknuenter nebo mezerník a nejednou sem se propadnul :(
Já tu hru snad nedohraju, žádný patche nemam, jen mod na otevřený
herní místa a pár textur (jednu motorku a zbytek jenom oblečení)
:roll:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 pro 2007 21:31 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
No tak znova.

- Zazálohuj si savy.
- Komplet odinstaluj hru, smaž všechny pozůstatky hry z adresáře hry i z Dokumentů.
- Nainstaluj znova.
- Nainstaluj patch 1.01
- Nedávej si do hry žádný kraviny!
- Nahrej si tu Marcos Bistro misi znova... funguje?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 pro 2007 21:45 
Newbie
Newbie

Registrován: 27 pro 2007 20:03
Příspěvky: 7
Ano už funguje :D
Tak díky moc, zase přijdu :)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 pro 2007 07:47 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3622
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Většinou je to modama, modelama, čimkoliv přidaným nebo i "obyčejnou" češtinou...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 pro 2007 11:19 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Můj tip je, že za to mohl ten patch na otevření celé hry. Kdoví, jak v něm jsou implementovány vstupy do indoorů (Liberty City je vlastně taky takový velký indoor mimo hlavní mapu - buď pod zemí nebo vysoko v oblacích).

K češtině: je potřeba používat opravenou (druhou verzi); s první se hra při nějaké letecké misi nedala dohrát.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 pro 2007 12:40 
Newbie
Newbie

Registrován: 27 pro 2007 20:03
Příspěvky: 7
Asi to bylo tim modem, protože i autoškola v SF neměla žádné zdi a
zem byla průhledná, ted jsem to dal všechno pryč tak dobrý :roll:
češtinu mám myslím tu novější ta snad problémy dělat nebude.
Všem moc díky, vy nezklamete :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 pro 2007 13:19 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Pokud si chceš projít celé SA (mysím místa) předtím, než tě tam pustí děj, je podle mě lepší si nahrát od někoho třeba 100% save. Tím neovlivníš soubory hry...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 pro 2007 13:48 
Newbie
Newbie

Registrován: 27 pro 2007 20:03
Příspěvky: 7
ale to není ono, já si stáhnul mod který odemke jen herní lokace
jako je třeba Sweetuv dům, ryderův dům, sázková kancelář wooziho,
dílna v san fierru atd


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 led 2008 01:39 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3622
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Vyřešeno, LOCK


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz