Právě je 16 říj 2019 03:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: Graficka karta
PříspěvekNapsal: 23 led 2008 19:10 
Newbie
Newbie

Registrován: 23 led 2008 19:02
Příspěvky: 1
cusik

mam takový malý problém mam grafickou kartu ATI 9600 a při maximálním nastaveni co jde nastavit se mi hryže obraz a rad bych si řádně užil grafiky Z) bez kousaní atd. je mi jasné že stou co mam si toho moc nezahrají a protože vy se tu tím zabýváte a tudíž asi budete vědět jaké jsou maximální nároky teto hry nemyslím tím to co je napsáno v README nějaké optimum ! tak bych rád věděl typ grafické karty, a taky kolik se dá nastavit v nastaveni v GTA SA tím mam na mysli Anti Aliasing ! protože ne z každou grafickou kartou můžete nastavit 2 nebo 3 nebo víc


mé nastavení

Rozlišení 1280x1024
Dohlednost MAX
Kvalita FX VELMI VYSOKÁ
Mip Mapping ZAPNUTO
Anti Aliasing MAXIMUM u mne 3 povoleno nastaveno na 3

zkratka kdo z vás má nějakou dělo grafickou kartu sem sni a samo vaše maximální nastaveni :P


Naposledy upravil lukascz dne 23 led 2008 22:30, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 led 2008 20:17 
Warlord
Warlord
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2005 13:04
Příspěvky: 5297
Bydliště: New York City
ehm.. nechapem :D

1. co to vlastne chces a preco je to v poradni?

2. skus pouzivat bodky, ciarky, vykricniky, otazniky, atd


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 led 2008 23:28 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3622
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Tuhle grafickou kartu jsem měl taky zhruba před rokem. Měl jsem PC Intel P 1,7 Ghz, 768 MB RAM a SA jsem hrál na rozlišení 1024x768, vypnutý antialiasing, maximální dohlednost. Šlapalo to celkem dobře, pouze na dálnici když se "shluklo" víc aut tak se hra jemně trhala. Pokud máš o něco silnější sestavu než jsem měl já, přesto bych ti pro tuto grafickou kartu doporučoval nastavení 1024x768 (možná i 1280x1024, vyzkoušej), vypnutý antialiasing, max.dohlednost...

Popsat ti co se s kterou kartou dá a jak nastavit ve hře by bylo asi na delší povídání, každá karta je jiná a taky záleží na dalším hardwaru počítače... Já mam např. AMD Core2Duo 2x2,1 Ghz, 2 GB RAM, grafiku Asus Nvidia EN8600GT 512 MB, a SA hraju už jen jako multiplayer na rozlišení 1024x768, 2x antialiasing, max.dohlednost, detaily Very high a jede to po netu libůstkově, kdybych ti tuhle grafiku měl doporučit tak na tvý sestavě ti "pobere" SA jinak, jak řikam záleží na zbytku hardware...


Naposledy upravil Lukaso dne 24 led 2008 00:19, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 led 2008 23:49 
Chieftain
Chieftain
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2005 12:47
Příspěvky: 4486
Bydliště: Bohnice
Oblíbené GTA: GTA IV
GFW/X360 Live Nick: tmx643
Snad jen že AMD nedělá nic, co by se označovalo Core2Duo. :wink:
SA zvládne na maximum prakticky každý pc novější než ty 2,5 roku. Tvůj počítač na něj stačí, pokud pořídíš novější, budeš hrát vše na max. Příliš nevím, co na tom řešíš. :)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 led 2008 00:18 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3622
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
tmx píše:
Snad jen že AMD nedělá nic, co by se označovalo Core2Duo. :wink:

Sorry tak sem se trapně splet při pohledu na tebe :mrgreen: :mrgreen: donutil si mě podívat se do dxdiag, opravuji, mam teda přesně AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4,2+


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 led 2008 10:06 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 15 kvě 2005 15:43
Příspěvky: 5726
Bydliště: Manley, Sydney
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
GFW/X360 Live Nick: kenny01m
Take jsem byl vlastnikem 9600, konkretne ATI Radeon 9600XT, 256mb.
S tim ze si SA zahrajes na maximum na tehle grafice, si opravdu dost veris :)
Na sve sestave se dostavam na hodnoty kolem 80fps pri 1280x1024x32, AA3, Very High, max dohlednost. (GF8800GT 512mb)

Na 9600 jsem byl rad za 1024x768x32 AA1, vse na low. Upozornuju, ale ze jsem hral v SA-MP, kde jsou naroky jeste trosku vyssi.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz