Právě je 16 zář 2019 12:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: Koupil jsem si nove LCD a negunguje mi GTA SA prosim pomoc
PříspěvekNapsal: 04 led 2008 14:29 
Newbie
Newbie

Registrován: 04 led 2008 14:26
Příspěvky: 10
koupil jsem si novy lcd a od te doby mi nejde gta sa....dostanu se do menu a pak do vypadne....nahlasi to nejakou chybu....zkousel jsem nainstalovat patch ale ten mi tam nejak nejde pise to:
File not found.However,a file of the same name was found. No update done since file contents do not match.


Prosim o pomoc.diky


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 led 2008 21:40 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 čer 2006 18:01
Příspěvky: 1260
Bydliště: Liberec, CZ
Oblíbené GTA: GTA IV
GFW/X360 Live Nick: NitramCZi
Pochybuju, ze by za to mohl novy monitor. Co jsi delal v pocitaci zavaznejsiho(reinstalace ovladacu, vetsich programu, zmena jinyho hardwaru apod) mezi poslednim hranim gtasa a hranim gtasa s novym lcd?

A bylo by dobry, kdyby si nam tu chybu apon popsal.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 led 2008 00:41 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
A když připojíš starý monitor, funguje to?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 led 2008 11:42 
Newbie
Newbie

Registrován: 04 led 2008 14:26
Příspěvky: 10
stary monitor jsem nezkousel pripojit....ale cetl jsem ze gta sa nepodporuje obraz 720p a 1080p


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 led 2008 14:36 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 čer 2006 18:01
Příspěvky: 1260
Bydliště: Liberec, CZ
Oblíbené GTA: GTA IV
GFW/X360 Live Nick: NitramCZi
Na čem to vůbec hraješ?

A co je zač ten novej monitor?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 led 2008 23:21 
Newbie
Newbie

Registrován: 04 led 2008 14:26
Příspěvky: 10
LG L1900BF....uz sem to o gta cetl ze tohle nekdy dela na lepsich monitorech....mel by to spravit ten patch ale bohuzel mi tam nejde....


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 led 2008 00:23 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Za File not found... těžko může monitor.
Myslím, že Nitramův dotaz směřoval k tomu, zda se jedná o PC nebo konzoli.

LG L1900BF pravděpodobně umí 1280*1024 (myslím si to), a to není z hlediska GTASA nic extravagantního. Hra funguje i na ještě lepších monitorech :wink:

Spíše to vidím (pokud se jedná o PC verzi) na nějaký problém v PC, pravděpodobně na zahnojené Windowsy... :smt112


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 led 2008 00:37 
Immortal
Immortal
Uživatelský avatar

Registrován: 30 čer 2005 10:50
Příspěvky: 11040
Bydliště: Wherever, whenever
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
Skype: kolji23
Mozno je to len zle precitane Life not found


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 led 2008 13:26 
Newbie
Newbie

Registrován: 04 led 2008 14:26
Příspěvky: 10
je to monitorem,protoze jak sem to pripojil uz to enslo....zadnej file not found!!!


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 led 2008 13:50 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
To je podle mě blbost, ale budiž...
Zkoušel jsi ten starý monitor?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 led 2008 14:03 
Immortal
Immortal
Uživatelský avatar

Registrován: 30 čer 2005 10:50
Příspěvky: 11040
Bydliště: Wherever, whenever
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
Skype: kolji23
Skor si myslim, ze bojovnik zmenil s monitorom nejake ine nastavanie, na ktore najskor zabudol :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 led 2008 22:53 
Newbie
Newbie

Registrován: 04 led 2008 14:26
Příspěvky: 10
jakej bojovnik co to placas??


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 led 2008 23:11 
Warlord
Warlord
Uživatelský avatar

Registrován: 04 srp 2005 13:51
Příspěvky: 5852
Bydliště: Tam kde mě nikdo nebude hledat
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
ty si ten bojovník

BTW. Kolji chtěl asi říct, že máš špatný nastavení monitoru


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 led 2008 23:29 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
xxvašku, dostaneme z tebe informaci, jestli jsi zkoušel ten starý monitor nebo ne? :roll: Nepřeceňuj naše křišťálové koule, nejsou všemocné; bez relevantních informací můžeš na nějakou smysluplnou odpověď zapomenout....


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 led 2008 17:15 
Newbie
Newbie

Registrován: 04 led 2008 14:26
Příspěvky: 10
nezkousel jsem stary monitor...protoze nez sem kupoval novy tak jsem to hral a vse behalo...vratim se z prodejny domu......prvni hra co zkusim po pripojeni noveho lcd je gta a nejde...tak cimto asi je???


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz