Právě je 16 říj 2019 03:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: Jak mi gta pojede?
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2007 13:10 
Newbie
Newbie

Registrován: 06 kvě 2007 12:25
Příspěvky: 3
Zdravím, sem skalní hráč gta sa, proto sem si ho nainstaloval i na svůj notebook, není to sice nenjnadupanější mašina ale značky zetor dobrej stroj :)
každopádně mám tam grafickou kartu intel 900 gma (až 128mb sdíleno), 2.2GHz procesor a 512ramky 533, (win xp) hra mi jde perfektně čistě při rozlišení 800x600 až na pár vyjímek například letu v kouři nebo bourání v dešti atp,
jde mi o to když si tam šoupnu místo 512ky 1024 533 ramku pojede mi hra o poznání líp nebo rozdíl nebude skoro znát?

díky


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2007 13:25 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 kvě 2005 21:54
Příspěvky: 5441
Bydliště: Hospozín
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: Gorgo_cz
pojede líp.. na stopro.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2007 14:16 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 15 kvě 2005 15:43
Příspěvky: 5726
Bydliště: Manley, Sydney
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
GFW/X360 Live Nick: kenny01m
Tohle zalezi z velka casti take na graficke karte, kterou nezminil.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2007 16:39 
Newbie
Newbie

Registrován: 06 kvě 2007 12:25
Příspěvky: 3
sem si celkem jistej že zmínil:)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2007 16:46 
Chieftain
Chieftain
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2005 12:47
Příspěvky: 4486
Bydliště: Bohnice
Oblíbené GTA: GTA IV
GFW/X360 Live Nick: tmx643
Zmínil.... No, ta je to nejhorší... Každopádně já SA hrál na PIV 1,8 GHz, 256 MB RAM a GF MX440, což je rozhodně horší sestava (i když teda ta grafika bude podobně výkonná). :) Myslím, že to stojí za to upgradovat. Sice nárůst nebude tak markantní, ale zase ti celkově pojedou víc windows, takže myslím, že za těch asi 800 Kč se to vyplatí!! :)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2007 16:49 
Newbie
Newbie

Registrován: 06 kvě 2007 12:25
Příspěvky: 3
taky si myslím trochu sem počítal že když tam mám 512ku tak řekněme kolem tý stovky si ukousne grafika pak velkou část xpčka a ostatní programy na pozadí a na hru toho moc nezbyde ...

mno uvidíme stejně sem to chtěl upgradovat tak jako tak tak doufám že to aspon pomůže :)

btw taky to vyvozuju z toho že na svém stolní pc což je ještě větší šunka sempron 1.4 ghz, 512 ram , grafika ati radeon 8500 - 64mB paměť a tam mi gta sa jede naprosto čistě ve všech situacích při 1024*768 (nebo tak nejak prostě rozlišení 17" monitoru) a to je radeon 8500 nějaká vykopávka

no ale pro jistotu sem sem napsal tak uvidíme potom vám poreferuju jestli to zabralo :)


Naposledy upravil iMike dne 06 kvě 2007 16:52, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2007 16:52 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 15 kvě 2005 15:43
Příspěvky: 5726
Bydliště: Manley, Sydney
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
GFW/X360 Live Nick: kenny01m
Oops, pardon to jsem prehledl, pokud je pamet sdilena, tak potom ano, pomuze to.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz