Právě je 26 zář 2018 08:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 93 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 črc 2005 15:58 
Stahnout catalysty5.7 a zapnout frame limiter , a radeon 9200 problem vyrešen :) (bez frame limiteru to blblo furt(ale trochu min) )


Nahoru
  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 črc 2005 16:01 
Newbie
Newbie

Registrován: 17 črc 2005 15:59
Příspěvky: 1
to sem psal ja akorat neprihlasenej sem byl :?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 črc 2005 10:03 
BAN
BAN

Registrován: 26 kvě 2005 16:10
Příspěvky: 243
Čuss lidi nemáte někdo SAVE před tou misí v Liberty City(Marco Bystro) kdyžtak písněte na ICQ:195631464 Díkec!!!!!


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 srp 2005 21:25 
Soldier
Soldier
Uživatelský avatar

Registrován: 16 črc 2005 10:12
Příspěvky: 307
Bydliště: Santa Maria Beach, LS
No ja som to vyriesil. novy comp :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Notebook
PříspěvekNapsal: 17 srp 2005 14:51 
Je nějaký rozdíl mezi ovladačema pro desktopy a notebooky? Chci na notebook nainstalovat Catalyst 5.7, abych to náhodou nepo***l
Chcu to už konečně začat paaaařřiiiiiit, furt to vyskakuje do XP. Poomooooccc!!!!


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 srp 2005 19:55 
opravdu to funguje. Diiiiiky. Uz jsem chtel skoncit se zivotem skokem z Mount Chillad. Ted muj avatarsky zivot zase dava smysl :)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Lidičky trochu blikají...
PříspěvekNapsal: 31 srp 2005 08:02 
mám Radeon 9200 SE 64 Mb,skoušel sem asi 5 catalystů ale nic,jak taky radíte tak sem smazal gta_sa.set prehodil rozlišení a hovno.A když tam byl catalyst 3.8 sem to zapl a spadl mi komp da blue screenu...pls poradte...mno se v poradne:D


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 srp 2005 08:04 
jo a zapomel sem že frame limiter nefaká


Nahoru
  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: PROBLIKÁVÁNÍ TEXTUR U LIDÍ
PříspěvekNapsal: 25 bře 2009 19:02 
BAN
BAN

Registrován: 13 srp 2008 20:07
Příspěvky: 116
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
jó, to byly časy, když se řešily takovýhle problémy


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: PROBLIKÁVÁNÍ TEXTUR U LIDÍ
PříspěvekNapsal: 25 bře 2009 19:09 
High roller
High roller
Uživatelský avatar

Registrován: 12 čer 2008 15:48
Příspěvky: 2178
Bydliště: Plllaha :)
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: Tuňák^
GFW/X360 Live Nick: TunaKillerCZE
Ježiš marja, máš mooc pěkný PH!


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: PROBLIKÁVÁNÍ TEXTUR U LIDÍ
PříspěvekNapsal: 25 bře 2009 19:10 
BAN
BAN

Registrován: 13 srp 2008 20:07
Příspěvky: 116
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
:smt023 já vím


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: PROBLIKÁVÁNÍ TEXTUR U LIDÍ
PříspěvekNapsal: 25 bře 2009 19:13 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 čer 2006 18:01
Příspěvky: 1260
Bydliště: Liberec, CZ
Oblíbené GTA: GTA IV
GFW/X360 Live Nick: NitramCZi
Enemane, bezúčelné vytahování starých topiků je proti pravidlům fóra. Dej si pozor, aby si nenarazil, podle tvých příspěvků k tomu nemáš daleko.

LOCK


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Problikávání textur u lidí
PříspěvekNapsal: 28 led 2010 18:07 
Newbie
Newbie
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2010 17:54
Příspěvky: 16
Bydliště: Czech WestSide
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Zdravím, mám přesně tento problém o kterém je řeč zde ale je už zamčené viewtopic.php?f=5&t=334
Jelikož mi zařvala grafika GF FX 5500 tak jsem si sehnal ATI Radeon 9250 256 MB a u lidí mi problokávají textury, bohužel jsem ale ke grafice nedostal to CD s ovladači a musel jsem nainstalovat ty poslední z oficiální stránky tak nevím jak to vyřešit? Našel by se někdo kdo by mi sem hodil odkaz na ty správný ovladače aby mi hra jela tak jak má a byla to pokuď možno nejnovější verze? Byl bych moc vděčnej. Díky. :)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problikávání textur u lidí
PříspěvekNapsal: 29 led 2010 21:29 
Newbie
Newbie
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2010 17:54
Příspěvky: 16
Bydliště: Czech WestSide
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
PLS help me!! :D


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Problikávání textur u lidí
PříspěvekNapsal: 30 led 2010 14:09 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3621
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA IV
Původní téma opět otevřeno, dotaz přesunut.

Nejnovější verzi ovladačů graf.karty seženeš vždy na oficiální stránce, v tvém případě ati.com
Starší verze ovladačů by tam měly být taky, pokud ne tak stačí chvíli googlovat a nějaké určitě najdeš. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 93 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz