Právě je 16 zář 2019 12:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 93 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: Re: GeforeFX5500
PříspěvekNapsal: 16 čer 2005 13:35 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Smiler píše:
Nemáte někdo zkušenosti s touto graf? Textury u lidí jsou buď bílé nebo modré. jaké mám nainstalovat ovladače, poradí někdo :?: [/img]
Odinstaluj staré ovladače, restart (naskočí hnusné VGA rozlišení), nainstaluj nové ovladače, restart.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 čer 2005 15:01 
Mam 9600XT ,nejnovější drivery a no problem Z)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 čer 2005 18:20 
Odinstaloval som stare drivery. Restartoval som a naskocilo hnusne VGA rozlisenie. Chcem naistalovat catalyst 3.8 a vypise mi: INF error, video driver not found. Dam ok a vypise: setup was unable to complete the installation. Try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup. Nevie mi dakto poradit co mam vlastne spravit? Please help.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 čer 2005 20:05 
tak todle uz je trapny,stalo se mi ze se nenacitaly textury postav, byly but modre, nebo zlute nebo tak, tak sem reinstaloval ovladace a to pomohlo, textury se na postavy vratily, hral sem par hodek, hru vypl, 2hod si psal na ICQ, ted znova zapl a textury opet chybi a to i po restartu, tak to mi vysvetlete co to je za bug kdyz sem ani mezi fungovanim a negunfovanim nevypl ani nerestartoval a nepomaha zadne meneni grafiky, nastaveni, taktu grafiky, nic :evil:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 čer 2005 19:59 
Tu je link na najnovsi driver s ktorym bezi gta sa celkom v poho. Je to sice na notebook ale za pokus to stoji. http://h18007.www1.hp.com/support/files ... 22629.html :D


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: problem
PříspěvekNapsal: 21 čer 2005 10:14 
Mam Sapphire Radeon 9800Pro a ovladace sem hodil 5.5 catalyst a mam modry textury u lidi. Nevi nekdo, jaky ovladace pro tuhle grafarnu nainstalovat? Vsichni se tu zminujou o 92xx,90xx a 96xx ale o 9800 tu nepadlo ani slovo.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 čer 2005 21:36 
prosim vas pslite tu link na tie ovladace pls .. 3.8


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 čer 2005 22:44 
Tak já jsem dal na vaši radu a nainstaloval jsem ovladače GK co byly na cd od ní. Catalisty 4.8 a nic. Takže jsem to risknul a nainstaloval nove 5.6 a hurá lidi neproblikávají. Ještě bych dodal, že mám Ati Radeon 9250 .


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Problémy s texturama v SA
PříspěvekNapsal: 26 čer 2005 14:06 
Zdravím všechny, mám Prolink PixelView GF5900XT 128Mb a při hraní GTA: San Andreas, vše chodí bezvadně až na to, že postavy jsou bez textur - prostě jen siluety, bez oblečení, obličejů, dresů, detailů... Přeinstaloval jsem hry, ovladače grafiky, ale k ničemu to nevede. Zkoušel jsem stejnou hru instalovat na jiném PC (horším) a chodí to bez problémů. Jinak používám Athlon XP 2800+ (Barton), 2x256 Mb RAM, HDD Barracudu 120Mb... Co s tím dělat?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 čer 2005 09:31 
Mam ATI 9100 a mal som nainstalovany najnovsi catalyst este pred instalaciou GTA sa , presiel som gta a textury ludi mi az tak nevadili pretoze poblikovali iba pri urcitom pocasi, ale ja som dumal a nainstaloval som si ten stary driver z CD, skusil som GTA a zistil ze mi neide velmi plynule, tak som nainstaloval zase catalyst ale teraz ked spustim GTA sa tak mam ciernu obrazovku a pocujem iba zvuky, tie ktore su v menu atd..
Co mam urobit , skusal som uz skoro vsetko ale stale mi to robi :evil:


Nahoru
  
 
Offline
 Předmět příspěvku: MSI Radeon 9800PRO
PříspěvekNapsal: 30 čer 2005 08:59 
Newbie
Newbie

Registrován: 27 čer 2005 13:38
Příspěvky: 4
btl píše:
Mam Sapphire Radeon 9800Pro a ovladace sem hodil 5.5 catalyst a mam modry textury u lidi. Nevi nekdo, jaky ovladace pro tuhle grafarnu nainstalovat? Vsichni se tu zminujou o 92xx,90xx a 96xx ale o 9800 tu nepadlo ani slovo.


S mym Radeonem 9800 Pro od MSI a puvodnimi ovladaci na P4 2GHz/512 MB RAM se hra necekane najednou zpomalila a zacala se trhat. Po optimalizaci ovladacu (Radeon + SB LIVE!) toto sice zmizelo, ale pro zmenu mam pruhovane textury na vzdalenejsich objektech - hlavne autaa co vic, obcas se hra na nekolik sekund uplne zastavi, potom je zase nekoli sekund tma a pote se vse zase nejak rozmehne. Na pozadi ale problikava nejake okno s chybovou graficke karty a jestli toto chci poslat do ATI. Kdyz to udelam, vrati se mi to jako nedorucitelne. Co s tim? :o(


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: MSI Radeon 9800PRO
PříspěvekNapsal: 01 črc 2005 15:32 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
nikko píše:
btl píše:
Mam Sapphire Radeon 9800Pro a ovladace sem hodil 5.5 catalyst a mam modry textury u lidi. Nevi nekdo, jaky ovladace pro tuhle grafarnu nainstalovat? Vsichni se tu zminujou o 92xx,90xx a 96xx ale o 9800 tu nepadlo ani slovo.


S mym Radeonem 9800 Pro od MSI a puvodnimi ovladaci na P4 2GHz/512 MB RAM se hra necekane najednou zpomalila a zacala se trhat. Po optimalizaci ovladacu (Radeon + SB LIVE!) toto sice zmizelo, ale pro zmenu mam pruhovane textury na vzdalenejsich objektech - hlavne autaa co vic, obcas se hra na nekolik sekund uplne zastavi, potom je zase nekoli sekund tma a pote se vse zase nejak rozmehne. Na pozadi ale problikava nejake okno s chybovou graficke karty a jestli toto chci poslat do ATI. Kdyz to udelam, vrati se mi to jako nedorucitelne. Co s tim? :o(
V nastaveních GK zruš VPU Recover.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 črc 2005 18:28 
Hmm stejně je to tou hrou....nejnovější Omega ovladače mi taky nepomohkli.Tak s¨nad ty 5.7.....


Nahoru
  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 črc 2005 09:42 
Playa
Playa
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2005 19:49
Příspěvky: 52
Bydliště: Nepovim
Mě teda ne.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 črc 2005 22:09 
Gangsta
Gangsta
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2005 11:30
Příspěvky: 599
Bydliště: Okrsek 13
helejdte ja mam Hercules ATI 9200 SE a mam nejaky ... Catalyst 5.6
Je to spravny? :) Ty lidi mi ale stejne problikavaj.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 93 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz