Právě je 16 zář 2019 12:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 93 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 18:37 
Shooter
Shooter
Uživatelský avatar

Registrován: 18 kvě 2005 18:57
Příspěvky: 273
Bydliště: Los Santos, San Andreas
Tak odinstaloval jsem ovladače a nainstaloval jsem si nejaké (nevim jaké neni to tam napsaný) ovladače z orig cd co jsem dostal ke karte od Sapphiru tak doufam že mi to zejtra pošlape :)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 19:56 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2005 16:45
Příspěvky: 115
Bydliště: Praha
doufej;)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 23:25 
Newbie
Newbie

Registrován: 10 čer 2005 22:33
Příspěvky: 8
Anonymous píše:
Hele, co máš za grafárnu????? A pak sem napiš jak to dopadlo stěma ovladačema!!! :twisted:

mám R9200 :wink:

Jinak, zkusil sem ty cat3,8 a ejhle, vrátil se mi starej problém, zase mi začalo padat pc, tohohle sem se težko zabvil asi před půl rokem a nikdy by mě asi nenapadlo, že za to mužou drivery grafiky, no každopádně sem tam zpátky hodil 5,6 a radši vydržim to, že mi sem tam probliknout nejaký lidi, navim s tema 5,6 je pc rychlejší, ale se mi to zdá, no nic, doufám, že to vyřešej 5,7 ....


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 čer 2005 10:34 
Newbie
Newbie
Uživatelský avatar

Registrován: 10 čer 2005 09:49
Příspěvky: 13
No každopádně mám ATI 9200 128 RAM a s Catalystama 5.6 to jede bez problémů :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 čer 2005 10:38 
NEWMAN píše:
No každopádně mám ATI 9200 128 RAM a s Catalystama 5.6 to jede bez problémů :wink:


Cože, tak to jsem z toho blbej!!!!! No uvidíme tak za 3 hodiny mi to dovezou!!!!! Pak sem napíšu jak mi to na tý Radeonce 9000 běhá!


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: RIESENIE PROBLEMU
PříspěvekNapsal: 13 čer 2005 11:14 
1. po kazdom teste zmaz subor gta_sa.set (tu ma nastavenia zo starej nefunkcnej verzie ovladacov)
2. odinstaluj tvoje ovladace korektne (s restartom)
3. Nainstaluj bud Catalyst 4.9 alebo posledne Omega (zas restart)

enjoy

PS:alebo cakaj na 5.7


Nahoru
  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 čer 2005 15:26 
Newbie
Newbie

Registrován: 10 čer 2005 21:14
Příspěvky: 1
Mám FX 5200 a problikávaj mi lidičky jaký ovladače mám nainstalovat má ovladače 61.77.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 čer 2005 17:56 
Homie
Homie
Uživatelský avatar

Registrován: 06 čer 2005 11:52
Příspěvky: 98
PAŘMEN píše:
Mám FX 5200 a problikávaj mi lidičky jaký ovladače mám nainstalovat má ovladače 61.77.

Nepochopil jsem jestli máš nebo nemáš nainstalované 61.77. Já mám GeForce 3 Ti. S 61.77 to jede bez problémů. Pokud ti to s 61.77 nejede, tak stáhni nějaký nový ... 7x.xx.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 čer 2005 20:13 
sry mám 61.77 a lidičky broblikávaj,když nainstaluju novější ovladače tak se obrazovka spustí ve 4.bit barvách a nejde to změnit,já bych potřebavol vědet kdo má FX 5200jaký má ovladače a SA mu jede bez broblému


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2005 12:47 
Tak na mim Herculesi Radeon 9000 to s ovladačema 3.8 jede naprosto bezvadně!!!!!!!


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: gta sa
PříspěvekNapsal: 15 čer 2005 15:35 
tak mam zatial catalist 5.4 a je to stale ten isty problem asi nahodim ten 3.8 uz som si ho stahol mno ako sem nahodim screen chyba mi tu moznost pripojit subor thx


Nahoru
  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: gta sa
PříspěvekNapsal: 15 čer 2005 15:40 
Newbie
Newbie
Uživatelský avatar

Registrován: 12 čer 2005 04:20
Příspěvky: 28
JJJ píše:
tak mam zatial catalist 5.4 a je to stale ten isty problem asi nahodim ten 3.8 uz som si ho stahol mno ako sem nahodim screen chyba mi tu moznost pripojit subor thx

dufam ze mi to pomoze :(


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2005 16:15 
Gangsta
Gangsta
Uživatelský avatar

Registrován: 16 kvě 2005 19:04
Příspěvky: 507
Bydliště: Před PC
a potom rikate ze ps2 je out!!!!a na ps2zadne chiby nejsou ty jsou jenom v mojem textu :D :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2005 18:38 
Ale ja mam geforce 5 a robi mi to tiez co mam robit?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: GeforeFX5500
PříspěvekNapsal: 16 čer 2005 10:53 
Nemáte někdo zkušenosti s touto graf? Textury u lidí jsou buď bílé nebo modré. jaké mám nainstalovat ovladače, poradí někdo :?: [/img]


Nahoru
  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 93 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz