Právě je 15 lis 2019 15:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 93 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 15:07 
M4rs0 píše:
Je tu niekto kto ma 9000 alebo 9200 a tento problem s texturami postaviciek nema?


řeknu ti to zejtra až mi přijde origoška!!! :twisted:


Nahoru
  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 15:08 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2005 16:45
Příspěvky: 115
Bydliště: Praha
neznám žádnýho člověka....a pokud se toho bojíš a máš jí tak dej tu 3.8 než bude 5.7:)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 15:22 
Newbie
Newbie
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2005 16:16
Příspěvky: 21
Bydliště: Bratislava
no mam 9200 a catalyst 5.6 ale pockam az ked to budem mat doma a potom to popripade preinstauljem na 3.8 (co ty vies mozno budem ten vyvoleny co mu to pojde v pohode :D)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 15:35 
M4rs0 píše:
no mam 9200 a catalyst 5.6 ale pockam az ked to budem mat doma a potom to popripade preinstauljem na 3.8 (co ty vies mozno budem ten vyvoleny co mu to pojde v pohode :D)


Tak to já tam nechám ty 3.8 a když to nepude tak se pokusim stim něco udělat!!!!! Asi napíšu do Herculesu at mi udělaj ovladače na zakázku!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:


Nahoru
  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 15:43 
Newbie
Newbie

Registrován: 10 čer 2005 22:33
Příspěvky: 8
Tak sem na vaše rady vyštrachal to cd co bylo ke kartě, naistaloval drivera a zjistil sem, že na nem mam catalysty 3,2 :lol: no řikam si, du zkusit gta a uvidim, nj, jenže vono se radši to gta ani nespustilo, tak sem tam nahodil zpátky 5,6

btw nemohl byste někdo ty 3,8 někam uploadnout?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 15:46 
Homie
Homie
Uživatelský avatar

Registrován: 06 čer 2005 11:52
Příspěvky: 98
ATI Catalyst 3.8 download

http://drivers.soft32.com/driver/download-ATi_Catalyst-24102.html

nebo

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=684


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 15:48 
V3h1CL3 píše:
Tak sem na vaše rady vyštrachal to cd co bylo ke kartě, naistaloval drivera a zjistil sem, že na nem mam catalysty 3,2 :lol: no řikam si, du zkusit gta a uvidim, nj, jenže vono se radši to gta ani nespustilo, tak sem tam nahodil zpátky 5,6

btw nemohl byste někdo ty 3,8 někam uploadnout?


Hele, co máš za grafárnu????? A pak sem napiš jak to dopadlo stěma ovladačema!!! :twisted:


Nahoru
  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 15:52 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 08 čer 2005 12:37
Příspěvky: 108
Bydliště: Mimon
Ma tu nekdo zkusenost s kartou 9600 PRO??? Hra se ke me dostame az v pondeli (ZPOMALENA POSTA!) ,ale chtel bych vedet,co mam asi ocekavat od prvniho spusteni... :?
Dik za reakci.. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 16:23 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2005 16:45
Příspěvky: 115
Bydliště: Praha
Skuban: mělo by ti to jít:-)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 16:44 
Shooter
Shooter
Uživatelský avatar

Registrován: 18 kvě 2005 18:57
Příspěvky: 273
Bydliště: Los Santos, San Andreas
Sakra ja sem ty ovladace Catalyst 5.5 nainstaloval na ty starý ...

Myslíte že to mam smazat a nainstalovat to znova??


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 17:16 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2005 16:45
Příspěvky: 115
Bydliště: Praha
no to je snad jasný ne


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 17:19 
PAk sem napiš jak ti to lítá s těma novejma ovladačema!!!!!! Nehohl by sem někdo dát screen jak vypadaj ty špatný textury????


Nahoru
  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 17:20 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2005 16:45
Příspěvky: 115
Bydliště: Praha
promiň už ne :) mrvit to nehodlám:D co kdyby to nešlo zpátky:D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Problemy s grafikou
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 17:47 
Dela mi to taky co mam udelat kdyz mam grafickou kartu GeForce Fx5200???Diky za odpovede!!!!


Nahoru
  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 17:48 
Homie
Homie
Uživatelský avatar

Registrován: 06 čer 2005 11:52
Příspěvky: 98
Změnit ovladač (dát si tam jinou verzi ovladače).


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 93 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz