Právě je 16 zář 2019 12:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 93 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: PROBLIKÁVÁNÍ TEXTUR U LIDÍ
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 11:30 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2005 16:45
Příspěvky: 115
Bydliště: Praha
Takže napřed uvedu obecný způsob: jelikož tato vada se objevuje z 99% na grafických kartách s čipem od Ati (hlavní postižené řady jsou 9000,9200 a začínají se objevovat i na 9500 a 9600) ,tak se budu zabývat pouze ati kartama.

Pokud vlastníte tyto karty a máte problémy ,tak stačí udělat nasledující (žádný format nebo nic podobného NEDELEJTE ). Každý kdo si koupil graf. kartu má u ní drivery tak ať tam nerve žádný drivery nejnovější (catalyst 5.6,5.5 apod.) ale ať tam hodí ty ovladače ,které měl k té kartě. Po té by to mělo začít fungovat.

Nyní v praxy u mě. Tento návod je vhodný kdo vlastní kartu 9200 radeon (ale mělo by to jít na všechny). Napřed jsem nainstaloval ty drivery z toho cd-čka.A pak ještě (nevím jestli to může být taky tím) jsem nainstaloval ,ještě jeden driver od společnosti od který mám motherboard 4in1 pack (via-kt600) a v něm je zahrnutý nějaký ovladač. Či co, tudíž doporučuju pro všechny nainstalovat kompletně všechny ovladače ,které se nacházejí jak na cd od motherboardu tak na cd od grafické karty.

Pokud to ani po tom nepojede tak už asi máte doopravdy smůlu.
Ještěě dodám že verze catalystu je 3.8 :)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 11:39 
Shooter
Shooter
Uživatelský avatar

Registrován: 18 kvě 2005 18:57
Příspěvky: 273
Bydliště: Los Santos, San Andreas
GTA:SA ještě nemam ale neinstaloval jsem si Catalist 5.5 a to si je mam jako odinstal??

Ale nevim jak si je mam odinstalovat tak mi porad pls....


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 11:40 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2005 16:45
Příspěvky: 115
Bydliště: Praha
ozvu se ti na icq, ještě menší poznámka , tato chyba by měla být zahrnuta u nových catalystů 5.7 ,ovšem zatím neni známo kdy vyjdou...

A doporučuju neinstalovat žádné jiné ovladače než catalyst ,jsou nejspolehlivější...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 12:03 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Rustler píše:
GTA:SA ještě nemam ale neinstaloval jsem si Catalist 5.5 a to si je mam jako odinstal??

Ale nevim jak si je mam odinstalovat tak mi porad pls....
Nejprve počkej, jak to bude vypadat s těmi Caty 5.5. Když to budeš mít OK, není důvod jít s ovladači zpět... Můj názor na poblikávání a jiné problémy s texturami je známý - špatně nainstalované ovladače GK. Místo odinstalace starých, restartu do VGA a následné instalace nových useři mastí další a další ovladače na sebe a výsledkem je maglajz v *dll knihovnách :|

Tady je jeden link o postupu instalace ovladačů Catalyst. Na "okolních" stránkách je toho více, tak si to pořádně pročtěte Z) :
https://support.ati.com/ics/support/def ... olderID=27


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 12:24 
Hele, můžu ty Catalysty hodit hodit i na kartu Od Herculesu, nebo si mám radši stáhnout Hercules Catalyst drivery????


Nahoru
  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 12:43 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Ještě jeden link, kde je všechno kolem posledních Cat 5.6 pohromadě:
http://www2.ati.com/drivers/Catalyst_56 ... notes.html


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 13:17 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2005 16:45
Příspěvky: 115
Bydliště: Praha
ach jo:) víš co je problém?:) že ty máš 9800 pro a tam to zjevně nedělá, ty co maj 9200 popř. 9000 , tak se jimt o tam vysytuje dost často a zkoušel sem u pěti lidí to přeinstalovávat a je to chyba driveru a instaloval sem to jak se to má


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 13:31 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2005 16:45
Příspěvky: 115
Bydliště: Praha
a ohledně verze 5.6 bohužel tam ta chyba opravená není tudíž to bude (jestli?!,ale snad jö) ve verzi 5.7 a myslim že hodně lidí tu ví jak instalovat drivery takže sem nemusíš házet žádný návody na který ti stejně klikne sotva pět lidí:)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 13:38 
Hele, a jak jsi u těch 5 lidí nainstaloval ty ovladače správně, tak jim to pak běhalo v pohodě????? U mě je totiž jeden problém, já když tam dám ty ovladače co jsem měl u grafárny, tak nebudu moc hrát Splinter Cella, jelikož mi tam ty textury blbly!!!! Takže si nechám ty ovladače co mám a skusim to snima, snad to pude!!!! Jsou to ovladače Hercules Catalyst 3.8 z této adresy
http://ts.hercules.com/eng/index.php?pg ... d=24&cid=1


Nahoru
  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 13:58 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2005 16:45
Příspěvky: 115
Bydliště: Praha
nefungovalo, z toho to je snad jasný ne? já ti k tomu víc neřeknu:) nemám herculesa :) vlastnim radeonky ,takže ti k tomu fakt nic neřeknu:)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 14:08 
Newbie
Newbie
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2005 16:16
Příspěvky: 21
Bydliště: Bratislava
A kolkatka ovladac je to na ktorom ti to bezi? ten co si mal na karte


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 14:10 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2005 16:45
Příspěvky: 115
Bydliště: Praha
máš to napsaný nahoře 3.8


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 14:23 
Já tam ted mám Hercules Catalyst 3.8 a všechno jde v pohodě, ale když jsem tam měl ty ovladače z cd, tak mi ten splinter cell blbnul, tak doufám, že jsou tychle ovladače dobrý i na SA!!! :twisted:


Nahoru
  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 14:24 
Hoodsta
Hoodsta
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2005 16:45
Příspěvky: 115
Bydliště: Praha
tak to je dobře;)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2005 14:42 
Newbie
Newbie
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2005 16:16
Příspěvky: 21
Bydliště: Bratislava
Je tu niekto kto ma 9000 alebo 9200 a tento problem s texturami postaviciek nema?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 93 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz