Právě je 15 lis 2019 14:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: Proč nemohu používat tělocvičny ?
PříspěvekNapsal: 17 črc 2009 23:50 
Hoodsta
Hoodsta

Registrován: 10 črc 2009 14:45
Příspěvky: 121
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Teď jsem zaregistroval velký problém, že nemohu používat tělocvčiny. Vždycky mi to napíše, že jsem dost cvičil a mám přijít zítra. Tak tedy příjdu zítra a opět mi to napíše. Můžete mi to někdo vysvětlit ?
Mám poslední save a poprosil bych někoho jestli by se na to nemohl podívat, kde je zakopaný pes. Je to save pro verzi 1.01 a stáhnete ho z http://www.edisk.cz/stahni/46900/GTASAsf2.b_198KB.html
Ať už už použiji tělocvičnu na pláži nebo budovu v Gantonu vždy mi to napíše, že mám přijít zítra.

Tak nevím, buď to mají nasvědomí ty posbírané ústřice, nebo jestli to není tím euroTrainerem na zastavování odpočítávacího času a nebo jestli to není tím, že jsem vykoupil všechno oblečení s Didier Sachs či samotnou uniformou otroka nebo já už vážně nevím. Když tak se na to mrkněte někdo a ozvěte se mi. Thx.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Proč nemohu používat tělocvičny ?
PříspěvekNapsal: 18 črc 2009 00:09 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 čer 2005 18:57
Příspěvky: 11665
Bydliště: Czech Republic, Prague
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Ukladej hru za sebou, dokud neuplyne tak tyden (nebo staci ulozit 7x? ted uz presne nevim). Melo by to prestat. Delalo mi to velmi davno tez.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Proč nemohu používat tělocvičny ?
PříspěvekNapsal: 18 črc 2009 00:16 
Hoodsta
Hoodsta

Registrován: 10 črc 2009 14:45
Příspěvky: 121
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Aha, takže mám vejít do domu a 7x za sebou rychle přepsat save a pak vyjít z domu ?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Proč nemohu používat tělocvičny ?
PříspěvekNapsal: 18 črc 2009 01:19 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 čer 2005 18:57
Příspěvky: 11665
Bydliště: Czech Republic, Prague
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Max Payne píše:
Aha, takže mám vejít do domu a 7x za sebou rychle přepsat save a pak vyjít z domu ?

Jo, ale kdyztrak si ty savy radsi zazalohuj


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Proč nemohu používat tělocvičny ?
PříspěvekNapsal: 18 črc 2009 20:15 
Hoodsta
Hoodsta

Registrován: 10 črc 2009 14:45
Příspěvky: 121
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Mrzí mne že si nikdo nestáhnul můj save, který jsem dal ke stažení a link do fóra. Přesto bych poprosil někoho kdo by měl zájem a čas ten můj save prostudovat jestli jsem někde neudělal chybu ? Thx


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Proč nemohu používat tělocvičny ?
PříspěvekNapsal: 20 črc 2009 10:32 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3622
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Rád bych tvůj save "prostudoval" ale bohužel už nemám SA nainstalované. Ale k věci, tenhle problém jsem měl po aplikování patche 1.01 taky, jedná se skutečně o bug hry, zkus postup co psal DaVca.

Mimochodem, podle toho co uvádíš v několika tématech, hru různě downgraduješ, patchuješ či crackuješ. Dávej si pozor na všeobecný problém, že když hru uložíš třeba ve verzi 2.00 a pak hru patchneš na 1.01 či ještě dál downgradeneš na 1.00, tak ti savy nebudou fungovat. Musíš ukládat ve verzi, ve které pak hraješ. To jen tak pro info, abys ses pak někdy nedivil že ti tvé savy nefungují. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Proč nemohu používat tělocvičny ?
PříspěvekNapsal: 20 črc 2009 15:34 
Hoodsta
Hoodsta

Registrován: 10 črc 2009 14:45
Příspěvky: 121
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Lukaso, mne savy fungují používám verzi 1.01 a zjistil jsem že savy vytvořené ve vyšších verzích fungují na nižších tedy save vytvořené v 1.01 a 2.00 funguje na verzi 1.0 či 1.01. Opačně to ovšem nefunguje.

A pokud si spoustím crackovací verzi, tak hru neukládám. Takže co se týče savů s tím naštěstí nemám problémy. Vždy se snažím provozovat svého CJ na verzi 1.01. :mrg :smt002


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz