Právě je 10.9.2010 6:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: GTA Trilogy
PříspěvekNapsal: 12.9.2009 13:58 
Hoodsta
Hoodsta

Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Tak jsem si koupil v internetové prodejně GameCenter tu GTA Trilogy za 699,- Kč, odkaz jsem už ve foru zveřejnil, která obsahuje kromě SA, taky VC, a GTA III a jinak San Andreas je ve verzi 2.0 ale nevím jestli je modifikovatelná protože jsem to ještě netestoval, teď ještě dohrávám Mafii ( extrémní jízdu )

Ale co rozhodně můžu říci, je to, že ta GTA Trilogy co to prodává GameCenter není od našeho českého distributora ( převážně Cenega ) a podle mýho názoru se jedná o dovoz ze zahraničí. Tak jako kdybyste si to koupili v zahraničím e-shopu např. dvd film.

Víte proč ? Protože ta GTA TRILOGY má podobné balení jako trilogie filmu Back to the future ( Návrat do budoucnosti ) v takové velké DVD kazetě, jelikož uvnitř jsou na sobě poskládány dvd placky a vlevo jsou papírové brožurky ke každé herní sérii a jsou tam i mapy, které si můžete dát na stěnu nebo na nějakou nástěnku. Ty mapy jsou ve velkém formátu.

U nás bohužel žádný český distributor by takovou hru s papírovou brožurkou a s přehlednou mapu neprodal dle mých zkušeností s originálkama. Vím to taky proto, nebo se domnívám na základě empirických zkušeností filmových fanoušků. Když si koupíte u nás DVD film, tak tam má jen tu dvd placku, ale v zahraničí k tomu dostanete různé komerční materiály třeba ty zminované papírové brožurky nebo plakáty herců. Viz zvláštní komerční vydání filmů o Harry Potterovi

Zjistil jsem taky, že na obale není uveden žádný český zastupující distributor, a jediné rozumné vysvětlení je, že ten internetový prodejce tuhle tu sérii GTA Trilogy zřejmě nakoupil od britského distributora takže by se mohlo jednat o UK verzi.

Proto taky ty brožurky a mapy jsou v angličtině. A co se týče dvd placek, tak je zajímavé, že každá herní série má dvě placky jedna je install disc, druhá je play disc, vyjimkou je SAN Andreas, to je vše na jednom disku. Dohromady tedy ta GTA Trilogy obsahuje 5 dvd placek

Klidně si to kupte, pokud jste sběrateli brožurek a map do takových her jako GTA. Za ty prachy to rozhodně stojí. Kam se hrabe warez a podobné ptákoviny. Nejenže budete mít originálku, ale taky i něco navíc. :smt023

EDIT : Brzy tu uveřejním i fotografie které jsem pořídil ze zmiňované série. Kdo by chtěl víc fotografií, ať mi pisne SZ s emailovou adresou a tomu pak pošlu víc fotek :idea:

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Předmět příspěvku: Re: GTA Trilogy
PříspěvekNapsal: 12.9.2009 14:24 
Chieftain
Chieftain

Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
GFW/X360 Live Nick: Plobocze
A smysl tohoto příspěvku? Že to nevydává český vydavatel, takže brožurky jsou v angličtině?
A proč proboha 5 DVD placek? :sh

PříspěvekNapsal: 12.9.2009 14:32 
Hoodsta
Hoodsta

Protože u VC jsou dvě placky ( install disc a play disc ), u GTA III to samé, a jediné SA má jen jednu placku. Matematicky sečteno 5 dvd placek.

Tady nejde o to, jestli tento příspěvek má smysl nebo ne. Já to napsal proto, aby to pro některé lidi byla pozitivní motivace k nákupu originálky a jako vhodný tip pro vánoce 2009, které budou za chvíli. Mimochodem ke konci roku by tato GTA Trilogy mohla být ještě levnější. Navíc jsou i lidé, kteří nemají mapu do hry a tak je to pro ně vhodný tip, kde by mohli mapu získat. Můj kámoš si koupil samostatné vydání GTA VC a u ní žádnou mapu neměl a chtěl ji, teď si koupí GTA TR. a hned má problém vyřešený. :smt002

PříspěvekNapsal: 12.9.2009 14:53 
Chieftain
Chieftain

Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
GFW/X360 Live Nick: Plobocze
No dobrá, spíše jsem narážel proč dodáváš ty placky... je to DVD. Jedno DVD- jedna placka. Jedna DVD placka- cožpak ona existuje i jiné DVD? Hranaté? :sh

PříspěvekNapsal: 12.9.2009 17:59 
High roller
High roller

5 placek??? proč sakra nedají jednu hru na 1 DVD??? zas takový problém to snad není, u Mafie nacpali 3 CD na 1 DVD, navíc je to i levnější.

HAIL TO THE KING, BABY!!!

PříspěvekNapsal: 12.9.2009 21:15 
High roller
High roller

Oblíbené GTA: GTA IV
Ve vsech mych originalkach je krome manualu nejaka brozurka s informacema o hre a casto i mapa (ArmA, GTA4 napriklad) ..

PříspěvekNapsal: 24.9.2009 15:46 
V.I.P
V.I.P

GFW/X360 Live Nick: LukasoCZ
matmanX píše:
5 placek??? proč sakra nedají jednu hru na 1 DVD??? zas takový problém to snad není, u Mafie nacpali 3 CD na 1 DVD, navíc je to i levnější.

Holt to nechali tak jak to bylo původně.
Jen malá oprava: GTA III bylo na 2 CD, VC na 2 CD a SA na 1 DVD takže tento komplet podle mě neobsahuje 5 DVD ale 4 CD a 1 DVD, to jen tak pro upřesnění. ;)

PříspěvekNapsal: 10.12.2009 11:38 
V.I.P
V.I.P

GFW/X360 Live Nick: LukasoCZ
Rád bych se jen zeptal Maxi jestli už jsi zjistil zda je SA opravdu ve verzi 2.0 a jestli je modifikovatelné.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]