Právě je 18 říj 2018 13:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 145 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Mafia: The City of Lost Heaven
PříspěvekNapsal: 07 pro 2008 19:44 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3621
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA IV
Instaloval si Indeo kodek potřebný pro některá interaktivní videa? Instalace samoné hry ti zpočátku měla dát na výběr.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Mafia: The City of Lost Heaven
PříspěvekNapsal: 07 pro 2008 22:27 
Warlord
Warlord
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2005 13:04
Příspěvky: 5297
Bydliště: New York City
my bad, zabudol som napisat... nedala mi na vyber, aspon myslim, ale doinstaloval som potom najnovsiu verziu z netu


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Mafia: The City of Lost Heaven
PříspěvekNapsal: 10 pro 2008 17:22 
Warlord
Warlord
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2005 13:04
Příspěvky: 5297
Bydliště: New York City
tak co? nikto ziadny napad? neviete ma aspon odporucit na overene mafia forum kde by sa to mohlo vyriesit? hmm asi musim zacat googlit po eng forach


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Mafia: The City of Lost Heaven
PříspěvekNapsal: 10 pro 2008 17:28 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Napadají mě ovladače grafiky. Už se prostě za těch 7 let hodně změnily a kdoví, jak se s tím starší hra vypořádává. Zkus nastavit pro *exe hry režim kompatibility třeba pro Win98.

Instalovat a zkoušet několik let staré ovladače ani není nejlepší nápad, proto to ani neradím...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Mafia: The City of Lost Heaven
PříspěvekNapsal: 10 pro 2008 17:38 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3621
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA IV
Taky si myslím, že to bude driverama graf.karty, leda počkat až vyjdou nové a zkusit to znovu, instalovat starší bych také nedoporučoval. Já hrál Mafii naposledy před cca půl až třičtvrtě rokem, žádné problémy sem nezaznamenal. Jo BTW hru mám v základní verzi, co přesně má opravovat ten patch 1.2? Jestli to třeba nebude tím (viz někdejší jeden můj příspěvek kde sem psal, že některé patche místo aby hru opravili či vylepšili kompatibilitu, tak jí naopak zhorší - např. patch na NOLF2). Pokud tedy nemáš patch přímo implemetnován, zkus ho tam nedat.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Mafia: The City of Lost Heaven
PříspěvekNapsal: 10 pro 2008 17:44 
Warlord
Warlord
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2005 13:04
Příspěvky: 5297
Bydliště: New York City
bez patchu to iste... patch prave mimo par hernych veci opravoval kompatibilitu s graf. kartami


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Patche pro Mafii
PříspěvekNapsal: 30 srp 2009 17:18 
Hoodsta
Hoodsta

Registrován: 10 črc 2009 14:45
Příspěvky: 121
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Nevíte jak mám nainstalovat Patche ve verzi 1.20 pro hru Mafia ? Mám originál hru od firmy Cenega pod názvem " kolekce klasiky ", a k tomu je přiložené bonusové CD, když spustím patche tak dostanu chybové hlášení
Varování

Nenalezen záznam v registrech
Mafia není nainstalována
Nemohu nainstalovat patche


Přitom hru jsem instaloval do složky C:\Program Files\Cenega Czech\Mafia

Tak jak to, že to nejde nainstalovat ten patche ?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Patche pro Mafii
PříspěvekNapsal: 30 srp 2009 17:37 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Problém má více lidí:
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=912&t=1015247
http://forum.doupe.cz/viewtopic.php?f=5 ... e60392f616
http://poradnaprohrace.cz/viewtopic.php ... 4&p=253328
http://eshop.megahry.eu/Kolekce-Klasiky-Mafia_g706.html

1. Hra už patch obsahuje (poznáš tak, že u závodu bude možnost vybrat z více možností náročnosti), přestože je to "prý" verze 1.00

2. Patch nerozezná (z nějakého záhadného důvodu) adresář hry. Možná (!!!) proto, že v cestě jsou mezery (Program Files). Já instaluju hry na sólo disk, X:\Hry\Mafia, zkus to taky tak nějak podobně...

Taky mám tuhle Kolekci klasiky; jestli jsem zvášť instalovat patch, to si už nepamatuju. Mám verzi souboru game.exe 1.0.0.0


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Patche pro Mafii
PříspěvekNapsal: 30 srp 2009 17:55 
Hoodsta
Hoodsta

Registrován: 10 črc 2009 14:45
Příspěvky: 121
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Mockrát díky. Já mám taky právě verzi 1.0.0.0 a zkoušel jsem reinstaloval hru a pořád je to samý. Jdu si teď přečíst ty odkazy cos mi poslal. Jinak co se týče závodů tam jsem se ještě nedostal, jsem zatím u třetí mise. Ale i tak moc děkuji za informace. Zřejmě ty hry od Kolekci klasiky mají všechny patche zabudovány. Viz GTA SA, která má už rovnou patch 2.0 ale to je zase "Best games " to ke "Kolekci klasiky " nepatří.
Taky jsem studoval tu originálku a bylo to vyrobený v roce 2006, dnes se to dá koupit třeba ve FunStore za 249,- Kč.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Cheaty a trainery ke hře Mafia 1 ( Kolekce klasiky ) pro CZ
PříspěvekNapsal: 02 zář 2009 17:43 
Hoodsta
Hoodsta

Registrován: 10 črc 2009 14:45
Příspěvky: 121
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Potřeboval bych vědět, jestli existuje nějaký cheat nebo trainer na možnost ovlivnit výšku konta ve volné jízdě. Štve mně hrozně fakt, že si taxikařením vydělám kolem 4 tisíc a než se dostanu k savepointu ( Salieriho bar ) tak vždy udělám nějakou chybičku a z alarmuji policii a nestíhám pak zdrhat a pak mne dostanou a následuje reload celé volné jízdy.

Stačilo by načítovat nebo trainerovat aspoň na začátek volné jízdy 50 tisíc dolarů z toho pak si kupovat zbraně, zdraví, save-pozice, palivo do auta atd.

Jinak mezi námi, ta hra Mafia je hodně těžká a příjde mi víc těžká ta volná jízda než samotné příběhové mise. Když to porovnán s GTA SA, tak GTA SA je doslova čajíček. Je velká škoda, že jsem nejdřív hrál GTA SA a pak Mafii, teď až na do smrti budu mít tendence tyto hry porovnávat. GTA SA bylo mnohem lepší co se týče volné jízdy oproti Mafii. Nemyslím teď nemožnost používat některá vozidla jako letadla, lodě atd, ale mám na mysli obtížnost.

Asi bych měl tu Mafii brát seriozně vážně a GTA jako recesi nebo parodii. :smt025


Naposledy upravil Max Payne dne 05 zář 2009 14:26, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Cheaty ke hře Mafia 1
PříspěvekNapsal: 03 zář 2009 08:16 
Shooter
Shooter
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2009 20:31
Příspěvky: 240
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: jaroto
GFW/X360 Live Nick: KwakenCZ
Dohrál jsi ty vůbec něco bez cheatů a trainerů ?

Btw. Než se zeptáš, co takhle zkusit Google? :facepalm:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Cheaty ke hře Mafia 1
PříspěvekNapsal: 03 zář 2009 10:02 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 kvě 2005 21:54
Příspěvky: 5441
Bydliště: Hospozín
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: Gorgo_cz
GTAKachna, dobrej postřeh... :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Cheaty ke hře Mafia 1
PříspěvekNapsal: 03 zář 2009 10:35 
Shooter
Shooter
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2009 20:31
Příspěvky: 240
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: jaroto
GFW/X360 Live Nick: KwakenCZ
To má bejt vtip?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Cheaty ke hře Mafia 1
PříspěvekNapsal: 03 zář 2009 11:27 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 kvě 2005 21:54
Příspěvky: 5441
Bydliště: Hospozín
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: Gorgo_cz
nn, vtip to neni... osobně mě to napadlo taky, ale neměl jsem tu odvahu to napsat na rovinu... :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Cheaty ke hře Mafia 1
PříspěvekNapsal: 03 zář 2009 16:35 
Chieftain
Chieftain
Uživatelský avatar

Registrován: 02 zář 2005 15:19
Příspěvky: 4103
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
Skype: Plobo_cz
GFW/X360 Live Nick: Plobocze
Dohrál s cheatama jen hry, na který cheaty nejsou.



Pamatuje si někdo ještě toho japonskýho maria? "Impossible Japanese game"? :sh


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 145 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz