Právě je 20 bře 2019 22:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: JAK SE DOSTAT DO LIBERTY CITY
PříspěvekNapsal: 16 bře 2007 10:37 
Newbie
Newbie

Registrován: 15 bře 2007 20:55
Příspěvky: 5
Neví někdo, jak PŘESNĚ se dostat Liberty city?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Jak se dostat do Liberty city?
PříspěvekNapsal: 16 bře 2007 11:38 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3622
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA IV
squi píše:
Neví někdo, jak PŘESNĚ se dostat Liberty city?


Dostaneš se tam pomocí programu Place manager, je to asi nejjednodušší.

Spusť SA a jdi do posilovny Ganton Gym v Los Santos, pak se přepni do Windows pomocí ALT+TAB. Spusť Place manager a zvol souřadnice "žlutá šípka" a klinki na teleport. Potom se vrať do hry, dej Resume game a ocitneš se v černé místnosti. Otoč se tak abys viděl žlutou šipku a vlez do ní. Dostaneš se do uzavřené místnosti (asi filmové studio) a pak se zas přepni do Win (ALT+TAB). V Place manageru zvol souřadnice "Liberty city" a klinki na teleport. Vrať se do hry, dej Resume game a jsi v Liberty City.

Moc velký to tam neni a hlavně se tam dá chodit jen po kousku silnice, zbytek jsou jen modely "iluze" bez pevného povrchu, když tam stoupneš tak se propadneš dóóóóólůůůů a smrt.

Obrázek Obrázek

Jinak čísla souřadnic jsou v txt souboru u Place manageru.

EDIT: jo a tady můžeš najít nějaké video návody (neověřoval jsem je)
http://www.gtagaming.com/forums/showthr ... 10&t=35160


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2007 22:21 
Newbie
Newbie

Registrován: 15 bře 2007 20:55
Příspěvky: 5
(Zatím bez Place manageru) Z místnosti za žlutou šipkou (studiem) jsem
letěl na západ a zhruba na východě Flint County jsem dorazil k části města
- konkrétně to bylo jakési nádraží s několika silnicemi a jeřáby kolem, ale vše bylo masivní, tzn. dalo se po tom chodit. Liberty city na screenshotech vypadá jinak, takže vznáší se nad San Andreas více útžků měst? :roll:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2007 01:05 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3622
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA IV
squi píše:
(Zatím bez Place manageru) Z místnosti za žlutou šipkou (studiem) jsem
letěl na západ a zhruba na východě Flint County jsem dorazil k části města
- konkrétně to bylo jakési nádraží s několika silnicemi a jeřáby kolem, ale vše bylo masivní, tzn. dalo se po tom chodit. Liberty city na screenshotech vypadá jinak, takže vznáší se nad San Andreas více útžků měst? :roll:


nad SA se "vznáší" více útržků, ale ne měst ale pouze interiérů budov (teda aspoň povětšinou). Jinak do LC¨se prý dá dostat na určitém místě i jetpackem, ale nevim co je na tom pravdy, tuhle možnost jsem nezkoušel a hlavně LC je mooooooc vysoko. Přes Place manager je to nejrychlejší.

Jinak intetriéry budov najdeš i v takzvaném "Matrixu" ale já bych to takhle nepojmenovával, jedná se spíše o prostor, kde je inverzně zobrazováno celé SA, tzn. interiéry, nějaké objekty, apod., jinak tma čili černošedý prostor


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 čer 2007 14:54 
Newbie
Newbie

Registrován: 28 čer 2007 14:51
Příspěvky: 2
staci gta.dat nastavit, aby se normalne oteviral i levelmap.ipl nebo ide, tedka nevim a do LC doletite stihackou:)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: souradnicr
PříspěvekNapsal: 21 srp 2007 15:14 
Newbie
Newbie

Registrován: 21 srp 2007 13:59
Příspěvky: 1
Bydliště: Radostice
jake sou pls souradnice ke zlute sipce a do Liberty City?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 srp 2007 19:48 
Homie
Homie

Registrován: 09 čer 2007 22:37
Příspěvky: 85
kdyz chces tak moc do LC stiahni si sa-mp a "warpni sa tam"
inaa caj ja som sa tam za kazdu cenu kcel do stat ale je to onicom......blbost


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: souradnicr
PříspěvekNapsal: 22 srp 2007 08:52 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3622
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA IV
papik píše:
jake sou pls souradnice ke zlute sipce a do Liberty City?


Jak jsem psal, souřadnice by měly být v txt nebo ini souboru u Place manageru.

Jinak ty souřadnice jsou následující:

Obrázek Obrázek

žlutá šipka
X: 1413,164
Y: 1,075839
Z: 1000,925

Liberty City
X: -743,3126
Y: 487,5756
Z: 1371,77

Další možností jak se pohybovat po Liberty City je úprava hladiny vody pomocí programu Water Level Customizer. Pak doplaveš kam chceš. :mrgreen:
viz. návod zde http://www.geocities.com/ili_nite_ili/index.html


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: jakto
PříspěvekNapsal: 29 srp 2007 10:54 
Newbie
Newbie

Registrován: 26 srp 2007 13:04
Příspěvky: 17
když jsem to škoušel tím gta place manager tak mi přetala fungovat hra a nic nešlo ani ligberty city a když jsem smazal ten place manager tak zase šla proč ??? mkdyž dám na ploše gta sa a spustím to tak nahraju nějhakej sav nebo hru od začátkuaý se načte tak pustím gta place manager a celá hraa se sekne



/Cole: 3 duplicitní posty smazány. Na tlačítko Odeslat klikni jen jednou, ten příspěvek se odešle ikdyž jede fórum pomalu. :wink:


Naposledy upravil uai dne 03 zář 2007 07:25, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 zář 2007 13:57 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3622
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA IV
jak jako přestala fungovat hra? Specifikuj to trochu blíž, jakože ti nejde vůbec spustit exe souborem? Nebo nejdou savy? apod


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: JAK SE DOSTAT DO LIBERTY CITY
PříspěvekNapsal: 17 črc 2009 17:28 
Hoodsta
Hoodsta

Registrován: 10 črc 2009 14:45
Příspěvky: 121
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
No ale mne to nefunguje, stáhnul jsem si ten Place Manager ale po spuštění Manažeru tam vůbec nebyly napsány souřadnice tedy v tom souboru places.ini a musel jsem si ty souřadnice napsat. Ale stejně po spuštění hry mne to nefunguje. Zkoušel jsem se takhle teleportovat v tom Gantonu a nefunguje. Nic . Že by na vině to byla opět ta zkur*** verze od BEST GAMES na kterou nefungují například cleo scripty ??? :smt021


Doplněno : Já normálně brečím, tak ten Place Manager funguje pouze na crack verze, na steamovskou verzi 2.00 nebo 1.01 u kterých je vyžadováno DVD tak to nefunguje, je to stejný efekt, jako kdyby jste chtěli napsat cheat " Polibmi" tak stejně nic nebude. Spustil jsem crack a bingo !!!

Lucaso help !! Už nevím co si mám počít. :smt022

P.S. U toho programu je rovněž možné takzv. vložit souřadnice lokace kde se nacházím, nemusím tak zbytečně cestovat přes celý stát. Dám Adding place a pak kliknu myší na "click here to insert you ..... " Jenže opět toto funguje pokud mám spouštěnou crack verzi. Pokud spouštím GTA přes EXE soubor vyžadující přítomnost DVD, tak mi to vypisuje pouze nuly což znamená, že protipirátská ochrana nezpůsobuje teleport


Jenže cracknuta verze ano. Už jsem z toho na nervy. Napřed Cleo scripty teď Place Manager. :smt021 :smt010

Aktualizováno v 18:20 hodin. Takže už jsem přišel na to. Ten Place Manager, bohužel funguje pouze na verzi 1.0 a je jedno jestli je to cracknutá verze nebo originál verze. Udělal jsem to, že jsem svoji verzi 2.00 downgradoval na verzi 1.00 ale už jsem neopatchoval na 1.01. Čili ten manager funguje pouze na verzi před patchem. Po aplikaci patche bohužel to přestává fungovat. Že by to mělo něco společnýho s Hot Coffee modem ? Už jsem měl podezření, že originál verze na to nepasuje. Ano, pokud je to ve verzi 1.01 nebo 2.00. Ale zase ostrouhám, neboť verze bez patche bude dělat problémy, které byly odstraněny s patchem jako například závody s lowriders.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: JAK SE DOSTAT DO LIBERTY CITY
PříspěvekNapsal: 20 črc 2009 10:18 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3622
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA IV
Sry o víkendu jsem tu nebyl proto píšu až teď.

Jak již bylo zmíněno, jakýkoliv zásah do hry ať už nějakým programem, utilitou či trainerem, veškeré modifikace,skripty, clea a jiné módy fungují POUZE v základní verzi hry, tedy 1.00.

Pokud jsi základní verzi patchnul na 1.01 či máš koupenou verzi hry 2.00 nebo steamovou 3.00 a tu jsi následně downgradenul na 1.00 tak to nepomůže. Jediné co pomůže je downgrade a pak použití cracku což jak jsem už psal nedoporučuju.

Jedinou výjimkou, kde fungují výše uvedené utility mimo verzi 1.00 je tzv. Special Limited Edition, která je patchnutá na verzi 2.00 přesto je modifikovatelná. Jediné co v této verzi nefunguje je Hot Coffee Mod (měla to být vlastně prodejná verze 1.01 s No Hot Coffee patchem, přesto s možností módování, jen ji R* označil jako 2.00). V prodeji bylo jen pár kusů a dnes již není téměř k sehnání (možná na aukru). Více info o této verzi zde: info zde: http://eshop.megahry.eu/Rockstar/Grand- ... _g264.html

Krátce na to R* asi usoudili že bude lepší znepřístupnit veškerou modifikovatelnost hry (asi aby modaři nepřišli na nějaký další skrytý obsah ala Hot Coffee) a hra se začala prodávat ve verzi 2.00, která obsahuje patch 1.01 a zároveň blokuje modifikace.

Pro shrnutí krátce uvádím ještě jednou vydané verze hry:
1.00 - základní verze hry (modifikovatelná)
SLE 2.00 (obsahující No Hot Coffee patch 1.01, přesto modifikovatelná)
2.00 - nemodifikovatelná (u nás vyšla v edici Best Games)
3.00 - nemodifikovatelná, pouze steam verze


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: JAK SE DOSTAT DO LIBERTY CITY
PříspěvekNapsal: 20 črc 2009 15:55 
Hoodsta
Hoodsta

Registrován: 10 črc 2009 14:45
Příspěvky: 121
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Citace:
Jediné co pomůže je downgrade a pak použití cracku což jak jsem už psal nedoporučuju.


No ale právě mne pomohl ten crack, že jsem se mohl teleportovat. Stejně tak mi pomohlo downgradovat original verzi 2.0 na 1.0 a dost bez patche.

Ale jinak Lukaso nesouhlasím, já mám EU verzi 1.01 a normálně mi funguje ten EuroTrainer, je pravda, že 99 % trainerů, které jsem odzkoušel nefungují, hra prostě se šprajcne a pošle mne do Microsoftu :lol:

Já jsem si ten EuroTrainer tuším stáhnul z http://www.gtaplanet.cz je to jediný trainer, který funguje na verzi 1.01 a ještě pro evropské vydání. To je ten trainer na zastavování času.

Abych to ukončil tak nezbývá nic jinýho, než že pokud chci používat ty cleo scripty nebo teleportovací programy tak mám na výběr, buď používat verzi 1.0 nebo rovnou crack. :?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: JAK SE DOSTAT DO LIBERTY CITY
PříspěvekNapsal: 20 črc 2009 17:49 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Jak do Liberty City? Jednoduše, potřebuješ jen jednu věc.
Save před Marco's Bistro :sh


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: JAK SE DOSTAT DO LIBERTY CITY
PříspěvekNapsal: 20 črc 2009 18:13 
Shooter
Shooter
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2009 20:31
Příspěvky: 240
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: jaroto
GFW/X360 Live Nick: KwakenCZ
siSINka píše:
Jak do Liberty City? Jednoduše, potřebuješ jen jednu věc.
Save před Marco's Bistro :sh


Písnul už někdo blejzinovi? :mrg


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz