Právě je 15 pro 2018 20:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 479 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Další
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vaše PC vs. GTA IV
PříspěvekNapsal: 20 bře 2009 20:57 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Netvrdím, žes něco mazal. Tvůj počítač mě nezajímá.

Tvrdím, že gigová grafická karta nestačí na rozjetí GTA4 na full v 1280*1024.
Tvrdím, že pokud jsi měl nastavení (s gigovou kartou) v zeleném, tak nemáš nastavení na full.

That's all.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vaše PC vs. GTA IV
PříspěvekNapsal: 20 bře 2009 21:06 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 čer 2005 18:57
Příspěvky: 11661
Bydliště: Czech Republic, Prague
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Switch píše:
a muzem mi teda rict co jsem mazal...respektive my neveris ze mam takovyhle pc?lol to je uroven

Samyc!


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vaše PC vs. GTA IV
PříspěvekNapsal: 20 bře 2009 21:26 
Shooter
Shooter

Registrován: 07 kvě 2008 21:31
Příspěvky: 173
Oblíbené GTA: GTA IV
siSINka píše:
Netvrdím, žes něco mazal. Tvůj počítač mě nezajímá.

Tvrdím, že gigová grafická karta nestačí na rozjetí GTA4 na full v 1280*1024.
Tvrdím, že pokud jsi měl nastavení (s gigovou kartou) v zeleném, tak nemáš nastavení na full.

That's all.

oukej


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vaše PC vs. GTA IV
PříspěvekNapsal: 20 bře 2009 21:59 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 kvě 2005 21:54
Příspěvky: 5441
Bydliště: Hospozín
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: Gorgo_cz
DaVca píše:
Switch píše:
a muzem mi teda rict co jsem mazal...respektive my neveris ze mam takovyhle pc?lol to je uroven

Samyc!

Vyjmenovaná slova po M !!!

Myslivec myslí, že mydlář mydlí myš mejdlem. Hlemýžď se smýká po mýtině. Odemykat zamykat... máš tam někde samyc?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vaše PC vs. GTA IV
PříspěvekNapsal: 21 bře 2009 19:45 
Shooter
Shooter
Uživatelský avatar

Registrován: 19 úno 2009 20:35
Příspěvky: 240
Bydliště: Pod mostem, někdy na lavičce.
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Gorgo píše:
DaVca píše:
Switch píše:
a muzem mi teda rict co jsem mazal...respektive my neveris ze mam takovyhle pc?lol to je uroven

Samyc!

Vyjmenovaná slova po M !!!

Myslivec myslí, že mydlář mydlí myš mejdlem. Hlemýžď se smýká po mýtině. Odemykat zamykat... máš tam někde samyc?

Hlavně že my děláme fůru pravopisných chyb :D


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vaše PC vs. GTA IV
PříspěvekNapsal: 21 bře 2009 20:56 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3621
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA IV
Dost o češtině, zpět k tématu prosím. :smt018


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vaše PC vs. GTA IV
PříspěvekNapsal: 27 bře 2009 11:06 
Playa
Playa
Uživatelský avatar

Registrován: 16 kvě 2005 16:58
Příspěvky: 38
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
Skype: hellercz
GFW/X360 Live Nick: Tomas
Mě v options ukazuje, že mám 1GB kartu i když mám 2GB, ale asi to je normální u té mojí karty ? ...

Každopádně 1920*1200 něco na High, něco na Very high a view distance mám myslím okolo 35 ... a jedu 45 - 60 FPS

Podotýkám, že jsem VYPL stíny, tímto hra jede fakt plynuleji.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vaše PC vs. GTA IV
PříspěvekNapsal: 27 bře 2009 11:39 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Karta i systém je OK, bohužel není normální GTA4, které není schopno 2GB na kartě rozeznat. To máš vícejádrovou kartu, ne?

Netuším, zda by ti pomohl nějaký GTA4 patch, pokud vůbec něco na rozpoznání více grafické paměti v GTA4 existuje. Kvalitní práce vývojářů z R*... :?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vaše PC vs. GTA IV
PříspěvekNapsal: 27 bře 2009 12:44 
Playa
Playa
Uživatelský avatar

Registrován: 16 kvě 2005 16:58
Příspěvky: 38
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
Skype: hellercz
GFW/X360 Live Nick: Tomas
Aha aha ... to je škoda, mohli by vydat nějakej takovej patch na zpřístupnění 2GB :)

Jo mám tu dvoujádrovou 4870 čku ...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vaše PC vs. GTA IV
PříspěvekNapsal: 27 bře 2009 15:39 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 črc 2005 11:36
Příspěvky: 7915
Bydliště: /b/rno
Oblíbené GTA: GTA IV
Tohle by mohlo pomoct:

1) Jdi do složky s hrou (C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV)
2) Vytvoř textový dokument a pojmenuj ho commandline.txt
3) Otevři ten .txt soubor a vlož do něj tohle (bez uvozovek): "-availablevidmem 2.0"
4) Ulož a spusť hru tlačítkem PLAY v Rockstar Games Social Clubu.

Tenhle příkaz by měl hru "oblbnout", aby ti dala k dispozici dvojnásobek VRAM (takže pokud máš 1GB, bude ti to ukazovat 2:).

Teď jde o to, jestli dokáže IV využít to druhý jádro..


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vaše PC vs. GTA IV
PříspěvekNapsal: 27 bře 2009 18:50 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 čer 2006 18:01
Příspěvky: 1260
Bydliště: Liberec, CZ
Oblíbené GTA: GTA IV
GFW/X360 Live Nick: NitramCZi
4870X2 je dvoujádrová karta a pro každé jádro je přiděleno 1GB vlastní paměti (ve 2GB verzi). Takže aby si měl v gta4 dostupný 2GB vram, tak bys musel mít teoreticky 4gigovou 4870X2.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vaše PC vs. GTA IV
PříspěvekNapsal: 27 bře 2009 20:38 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Nerozumím tvému příspěvku, domnívám se ale, že se mýlíš. Když je na GK 2GB VRAM, slušný program by ji měl umět rozeznat a využít celou.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vaše PC vs. GTA IV
PříspěvekNapsal: 27 bře 2009 21:22 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 čer 2006 18:01
Příspěvky: 1260
Bydliště: Liberec, CZ
Oblíbené GTA: GTA IV
GFW/X360 Live Nick: NitramCZi
Je to záležitost crossfire, ne programu. X2 jsou dvě spláclé 4870, každá má 1GB vram a crossfire neumožňuje sečíst tyto paměti, aby z toho byly 2GB. V crossfire módu mají obě karty ty samé data ve své vlastní paměti.
více info zde


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vaše PC vs. GTA IV
PříspěvekNapsal: 27 bře 2009 22:05 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Aha, dík za rozšíření obzorů:
Citace:
Do SLI or CrossFire double the memory ?
This is one the questions that many people make mistake understanding it .
The answer is NO , SLI or CrossFire doesnt double the memory , You have a 512MB card , adding another card wont make your memory 1GB, it still will be 512MB


To mě opravdu nenapadlo, na více grafických karet v PC se pravděpodobně nikdy nebudu orientovat (takže o tom nemám žádné znalosti).

Otázkou pak je, co použít na maximální nastavení GTA4 (chce 1,8GB VRAM při rozlišení 25**/16**), zda 4 gigovou dvoujádrovku nebo raději normální jednojádrovou dvougigovku.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Vaše PC vs. GTA IV
PříspěvekNapsal: 28 bře 2009 10:38 
Playa
Playa
Uživatelský avatar

Registrován: 16 kvě 2005 16:58
Příspěvky: 38
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
Skype: hellercz
GFW/X360 Live Nick: Tomas
Jednojádrovou 2GB jsem ještě myslím neviděl :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 479 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz