Právě je 18 pro 2018 23:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Patch wanted...
PříspěvekNapsal: 04 pro 2008 17:41 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 črc 2005 11:36
Příspěvky: 7915
Bydliště: /b/rno
Oblíbené GTA: GTA IV
DaVca píše:
Mozna na zacatku arma byla zabugovana, ale alespon jsem to hral na stredni/vysoke detaily. Ted mam vsechno na male (krom textur, ty na max, nebot pak mam +6FPS, coz je dost divne).


Tohle rozhodně nebude chyba Army, když všichni ostatní mají s patchem 1.14 lepší výsledky než s 1.00..
Možná máš nějaký addony který hru zpomalujou? Např. špatně napsaný config.cpp atd.
Reinstall zkusils?
Drivery?
Nemáš moc zahnojený Windows?


Nejlepší výkon byl imo s patchem 1.12b.. Tam sem měl vysoký detaily pomalu i já. :)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Patch wanted...
PříspěvekNapsal: 04 pro 2008 17:51 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 čer 2005 18:57
Příspěvky: 11661
Bydliště: Czech Republic, Prague
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
1.14 opravdu hooodne zvetsila pocet FPS (hlavne v lese), ale stale nehraju tak jako jsem hral v demu, ci hned pote co vysla plna. Kazdy dalsi patch (do 1.14) srazil vykon uplne udesne. To same zazival kazdy v nasem ARMA tymu, takze to asi nebude jen mnou.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Patch wanted...
PříspěvekNapsal: 04 pro 2008 17:55 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 črc 2005 11:36
Příspěvky: 7915
Bydliště: /b/rno
Oblíbené GTA: GTA IV
DaVca píše:
1.14 opravdu hooodne zvetsila pocet FPS (hlavne v lese), ale stale nehraju tak jako jsem hral v demu, ci hned pote co vysla plna. Kazdy dalsi patch (do 1.14) srazil vykon uplne udesne. To same zazival kazdy v nasem ARMA tymu, takze to asi nebude jen mnou.


U mě to bylo přesně naopak.. každej další patch přidávál FPS..


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Patch wanted...
PříspěvekNapsal: 04 pro 2008 18:17 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 čer 2005 18:57
Příspěvky: 11661
Bydliště: Czech Republic, Prague
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Screen z dema:
Obrázek

Prvni screenshot z army na puvodni DVD verzi:
Obrázek

Ted hraju takhle (ovsem zase muzu v pohode nahravat na fraps bez padu FPS, coz driv neslo, ac pocet FPS byl dosti podobny)
Obrázek


Jednou to vypadalo i takhle :mrgreen:
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Patch wanted...
PříspěvekNapsal: 04 pro 2008 18:30 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 črc 2005 11:36
Příspěvky: 7915
Bydliště: /b/rno
Oblíbené GTA: GTA IV
Tak pokud se mě stalo to, co tobě v posledním screenu tak během pár minut hra spadla..

Takhle to u mě vypadalo, když sem měl moc addonů který zatěžovali hru (1st Infantry Division, DMSmokeEffects..) :mrgreen:
Obrázek

edit: nechce se to někomu přesunout do Armed Assault topicu?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Patch wanted...
PříspěvekNapsal: 04 pro 2008 20:40 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
http://www.gtaplanet.cz/gta4/gta4-gamei ... by-pc.html

Měli jste to i na konzolích? :? :roll:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Patch wanted...
PříspěvekNapsal: 04 pro 2008 20:43 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 čer 2005 18:57
Příspěvky: 11661
Bydliště: Czech Republic, Prague
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Ne :mrgreen:
Nikdy jsem v GTA 4 nezazil zadny technicky bug


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Patch wanted...
PříspěvekNapsal: 05 pro 2008 13:46 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 kvě 2005 21:54
Příspěvky: 5441
Bydliště: Hospozín
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: Gorgo_cz
Já teda nenarazil na žádnej ani na té PC verzi, kterou jsem hrál asi hodinu.... ale podle toho, co tu všichni píšou je to asi vyjímka...

Konzole jsou bezúdržbová věc... :D Neřešíš nic, strčíš dvd a hraješ... žádné instalace, žádné hrabání se v nastavení, aby to šlapalo dobře... , žádné controll settings (coz se siSINkovi asi zrovna libit nebude, jako vasnivemu prenastavovači všeho co se ovládání týče) .. (i když vlastně jo, dá se u některejch her vybrat z několika přednastavených profilů)

Konzoli jsem se šíleně bránil, ale po její koupi musím uznat, že nevím, co se mi na nich nelibilo. jsou naprosto bezproblémové...

Tak schválně... jaký je kurz na to, že siSINka půjde do xboxu ??? :P


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Patch wanted...
PříspěvekNapsal: 05 pro 2008 14:08 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
V blízké době kvůli GTA4 určitě ne.

Nákup konzole další generace (PS4 či xbox720) zatím nevylučuju, spíše by vyhrála na od Microsoftu. Nemožnost přenastavování by mi na gamepadu asi nevadila - na rozdíl od absence lokalizace a oproti PC drahým hrám (v době vydání, ne nějaká odloženka z eBay). Nedovedu si taky představit reakci manželky :|


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Patch wanted...
PříspěvekNapsal: 05 pro 2008 15:36 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 kvě 2005 21:54
Příspěvky: 5441
Bydliště: Hospozín
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: Gorgo_cz
Navrhni manželce, že bys to chtěl pod stromeček :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Patch wanted...
PříspěvekNapsal: 05 pro 2008 15:59 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 čer 2005 18:57
Příspěvky: 11661
Bydliště: Czech Republic, Prague
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
na EBAY kupujeme hry i v dobe vydani za velice nizke ceny. Ale to je i u PC her. Ted jsem se koukal na Red Alert 3 a byl tam i s postovnym za 560Kc.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Patch wanted...
PříspěvekNapsal: 05 pro 2008 20:28 
High roller
High roller
Uživatelský avatar

Registrován: 24 kvě 2008 11:03
Příspěvky: 2223
Bydliště: Bradford, Paper Street 537
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
DaVca píše:
na EBAY kupujeme hry i v dobe vydani za velice nizke ceny. Ale to je i u PC her. Ted jsem se koukal na Red Alert 3 a byl tam i s postovnym za 560Kc.

jenže je tu problém s jiným (vysílacím???) formátem televize(PAL a NTSC)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Patch wanted...
PříspěvekNapsal: 05 pro 2008 20:33 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Tak, při nastavení všeho na max je potřeba skoro 1,5GB grafické paměti. Problémem prý je, že hra občas špatně identifikuje součet pamětí při SLI nebo Crossfire...

:smt021


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Patch wanted...
PříspěvekNapsal: 05 pro 2008 21:01 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 čer 2006 18:01
Příspěvky: 1260
Bydliště: Liberec, CZ
Oblíbené GTA: GTA IV
GFW/X360 Live Nick: NitramCZi
siSINka píše:
Tak, při nastavení všeho na max je potřeba skoro 1,5GB grafické paměti. Problémem prý je, že hra občas špatně identifikuje součet pamětí při SLI nebo Crossfire...

:smt021


no to je super, hlavně že mám o paměti nejořezanější starou 8800GTS :( (320MB)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: Re: Patch wanted...
PříspěvekNapsal: 05 pro 2008 21:18 
V.I.P
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2005 08:40
Příspěvky: 3621
Bydliště: virtuální realita
Oblíbené GTA: GTA IV
siSINka píše:
Tak, při nastavení všeho na max je potřeba skoro 1,5GB grafické paměti. Problémem prý je, že hra občas špatně identifikuje součet pamětí při SLI nebo Crossfire...

:smt021
1,5 GB grafické paměti? :shock: To je nějakej nesmysl ne? To je pro běžného uživatele (hráče) v dnešní době téměř nemožný. Spíš operační paměť ne? Někde sem čet že hra na minimální detaily využívá 1,5 GB ram a na střední 2 GB. Jestli nešlo o tuhle informaci a někdo ji nepřekroutil.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz